Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Η Εισαγγελία Σάμου στο πλευρό των φιλόζωων


Mια αχτίδα αισιοδοξίας προκαλεί στους φιλόζωους η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σάμου, σχετικά με τα τσοπανόσκυλα της Ικαρίας που διατηρούνται δεμένα, σε άθλιες συνθήκες.......
Μετά από προσπάθειες του Ελληνικού Ταμείου Μέριμνας Ζώων (GAWF) που ανέδειξε το θέμα αρκετά χρόνια πριν και το παρακολουθούσε και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων που στέλνει συστηματικά επιστολές σε κάθε αρμόδιο όργανο για τα αδέσποτα της χώρας μας και τα προβλήματά τους, η Εισαγγελία Σάμου με έγγραφό της ζητά από τα αστυνομικά τμήματα να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα και να ελέγχουν άμεσα καταγγελίες περί μη τήρησης των ζώων σε σωστές συνθήκες όπως επίσης και να υποβάλλονται μηνύσεις.

Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για κάθε εισαγγελέα στη χώρα μας αλλά και όλους τους φιλόζωους που αγωνίζονται για τα ζώα, να μην αρκούνται στην μεταξύ τους ενημέρωση για τέτοια περιστατικά αλλά να τα καταγγέλουν στις αρχές! Μόνο εμείς μπορούμε να τους κάνουμε να κινητοποιηθούν.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια