Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Αλεξανδρούπολη: Ενίσχυση της Κιβωτού από τα Χρυσωρυχεία Θράκης


Τα Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε. , ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα στα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας, απέδειξαν γι ακόμα μία φορά την κοινωνική τους συνείδηση.......
Με ανιδιοτελή πρωτοβουλία και ενεργή και υπεύθυνη υποστήριξη, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της “ΚΙΒΩΤΟΥ” για βοήθεια , τα Χρυσωρυχεία Θράκης και ο Γενικός τους Διευθυντής κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, δώρισαν στο Φιλοζωικό Σωματείο “ΚΙΒΩΤΟΣ” Αλεξανδρούπολης τριακόσια (300) κιλά τροφές και είκοσι (20) σπιτάκια για την περίθαλψη και τη φιλοξενία αδέσποτων και παραμελημένων ζώων.

Το σωματείο και ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Ράπτης , αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά αυτή την προσφορά αγάπης και ευχαρίστησαν θερμά τα Χρυσορυχεία Θράκης Α.Ε. για την ουσιαστική αρωγή τους , με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις άμεσες ανάγκες του σωματείου.


Σε μια Ελλάδα που ο ιδιωτικός τομέας αδιαφορεί σχεδόν όσο και ο δημόσιος για τα αδέσποτα ζώα, το adespoto.gr συγχαίρει τέτοιες πρωτοβουλίες!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια