Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Αγαπημένοι τετράποδοι πρωταγωνιστές


Αγαπημένα ζώα που απολαύσαμε σε ταινίες!......
Ο σκυλάκος που έγινε γνωστός ως Benji κανονικά λέγεται Mutt. Yιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο αδέσποτων στην Καλιφόρνια και ο ιδιοκτήτης του είναι εκπαιδευτής. Έτσι τον εκπαίδευσε και ξεκίνησε την...καριέρα του το 1974 με την ταινία Benji ενώ ήταν 15 ετών. Λόγω της ηλικίας του παρουσίασε σύντομα αρθρίτιδα και έτσι αποσύρθηκε κάνοντας λίγες ακόμα σειρές στην τηλεόραση οπως το ''Zax'' και το ''The Alien Prince''.


H Lassie είναι ίσως το πιο διάσημο σκυλάκι-ηθοποιός. Το είδωλο πολλών, που αντιπροσώπευε την αγνότητα και την απλόχερη βοήθεια,
την πίστη του σκύλου προς τον άνθρωπο. Ξεκίνησε το 1938 και έως σήμερα μαγεύει κάθε θεατή. Ταινία, σίριαλ, ραδιοφωνικό πρόγραμμα με το όνομα
Lassie Come Home από το 1954 έως το 1974 έκαναν την Λάσι να κερδίσει μέχρι και βραβεία Emmy. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η Λάσι στην πραγματικότητα ήταν..αρσενικό σκυλί, ο Pal και πολλές φορές, όταν κουραζόταν, το ρόλο του έπαιζαν άλλα ίδια σκυλιά, ράτσας Κόλλευ. Γεννήθηκε το 1940 και πέθανε το 1958.


Η ταινία Babe Το γουρουνάκι γυρίστηκε το 1995 στην Αυστραλία. Ο πρωταγωνιστής ήταν όχι μόνο ένα όμορφο γουρουνάκι αλλά στην πραγματικότητα 48 γουρουνάκια. Κι αυτό γιατί τα μωρά γουρουνάκια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και έτσι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο το ένα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.


Η Μαύρη Καλλονή, το συγκινητικό βιβλίο της Anna Sewall, έγινε ταινία το 1946. Το πανέμορφο άλογο που έκανε το ρόλο της Μαύρης Καλλονής ήταν ράτσας American Register Saddle-Bred Stallion και το πραγματικό όνομα του ήταν Highland Dale. Γεννήθηκε το 1943 και έπαιξε σε πολλές ταινίες και σίριαλ κερδίζοντας πάνω από 5.000 δολλάρια την εβδομάδα ενώ τον είχαν ασφαλίσει για 250.000 δολλάρια!


Στην ταινία Turner & Hooch, ο πρωταγωνιστής ήταν ράτσας Dogue de Bordeaux και το κανονικό όνομα του ήταν Beasley.Γεννήθηκε το 1978 και έπαιξε μόνο σε αυτή την ταινία, με τον Tom Hanks, o oποίος μάλιστα τον ευχαρίστησε δημόσια για τη συνεργασία τους όταν εμφανίστηκε στα βραβεία Academy Awards 2006.


Το 1957 η ταινία Old Yeller έκανε πολλά παιδιά να δακρύσουν από την όμορφη αυτή ιστορία. Το ημίαιμο λαμπραντόρ που έπαιζε στη ταινία αυτή λεγόταν κανονικά Spike και ήταν από ένα καταφύγιο αδέσποτων της Καλιφόρνια.


Η εντυπωσιακή ταινία Free Willy, του 1993, παρουσίαζε τη φιλία μεταξύ ενός 12χρονου αγοριού και μιας γιγαντιαίας φάλαινας που ζούσε αιχμάλωτη.
Toν ρόλο του Willy έπαιζε μια φάλαινα με το όνομα Keiko, που είχε γεννηθεί στην Ισλανδία το 1976 και την αιχμαλώτισαν το 1979.
Μετά την ταινία, ο Keiko πραγματικά αφέθηκε στην τύχη του και βρέθηκε σε άθλιες συνθήκες σε ένα ενυδρείο στο Μεξικό, όπου τον είχαν πουλήσει. Οργανώσεις συγκέντρωσαν χρήματα για να τον μεταφέρουν αεροπορικώς πίσω στην Ισλανδία και να τον προετοιμάσουν ώστε να αφεθεί ελεύθερος στη θάλασσα που όντως έγινε το 2002. Όμως ο Keiko ζητούσε την ανθρώπιν παρέα και κολύμπησε ως τη Νορβηγία όπου τον φρόντιζαν ειδικοί στις φάλαινες μέχρι που πέθανε το 2003, ξαφνικά, σε ηλικία 27 ετών, που θεωρείται αρκετά μεγάλο διάστημα για ένα ζώο που μεγάλωσε σε αιχμαλωσία αλλά μικρό για ένα ζώο που ζει στη φύση.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια