Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ο ανάπηρος Στιβ ζητά παντοτινή αγκαλιά


«Τη νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2010 μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει ένα ζώο χτυπημένο (προφανώς από Ι.Χ.) πίσω απ' το Σκλαβενίτη που βρίσκεται στην Αχαρνών. Ήταν ο Στηβ. Τα πόδια ήταν του ακινητοποιημένα. ......
Μεταφέρθηκε στο γραφείο μου.
Διαπιστώσαμε ότι προσπαθούσε με τα μπροστινά πόδια του, σέρνοντας δηλαδή με όποια δύναμη είχε τον πισινό του, να φτάσει κοντά σε μένα και την Έλεν που δουλεύαμε τότε πυρετωδώς για τις εκδηλώσεις μας. Σερνότανε μόνο και μόνο για να βάλει το κεφάλι του πάνω μας, να τριφτεί σαν το γατί και να χαϊδευτεί.

Την άλλη μέρα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο. Για λόγους ασφαλείας του βάλανε φίμωτρο κατά την μεταφορά. Μέσα από το φίμωτρο έγλυφε όποιον έφτανε! Η εγχείριση του όμως δεν πήγε καλά. Το υλικό που πίεζε το νωτιαίο μυελό αφαιρέθηκε αλλά η κίνηση δεν επανήλθε. Ο Στηβ έμεινε παράλυτος.


Στις 8 Δεκεμβρίου δοκίμασε για πρώτη φορά τις ρόδες (ειδικό αναπηρικό καροτσάκι) που του αγόρασε μια Ελβετίδα. Αναρρώνει από τις κατακλίσεις που του δημιουργήθηκαν, τον μήνα που έμεινε στο κλουβί του κτηνιάτρου, καθώς επιμένει να ξαπλώνει από την ίδια μεριά.

Αναρρώνει και η ψυχούλα του από την ταλαιπωρία. Είναι ένα ζώο εξαιρετικό, ιδιαίτερο, γλυκό και αξιαγάπητο και χρειάζεται ένα σπίτι επειγόντως, γιατί εκεί που τώρα βρίσκεται δεν μπορεί να μείνει επ' αόριστον.

Ο Στηβ είναι ένα μεγαλόσωμο μαύρο πιτμπουλ. Είναι ένα γλυκύτατο σκυλάκι, του αρέσει να επεξεργάζεται να πάντα γύρω του και να βάζει το κεφάλι του στο πόδι σου και να σε παρακολουθεί όταν κάνεις δουλείες. Απολαμβάνει την ανθρωπινή συντροφιά και μοιάζει να είναι “από σπίτι”». Εάν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε καλέστε την Κική στο 6944949741 (Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας)

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια