Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Κατοικίδια για Χριστουγεννιάτικα Δώρα;


Τα κατοικίδια δεν πρέπει να δίνονται ως δώρα.......
Το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF), απευθύνει έκκληση στο κοινό να μην αγοράσει κατοικίδια ως δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα.

Κάθε χρόνο, ένας αριθμός ζώων δίνεται ως δώρο χωρίς κανείς να σκεφτεί την ευθύνη που συνεπάγεται η φροντίδα ενός συναισθανόμενου όντος. Ενώ τα παιδιά επιθυμούν έντονα να αποκτήσουν ένα ζωάκι, πολύ σύντομα βαριούνται από το «παιχνίδι» και αναζητούν ένα καινούργιο. Ποιος τότε θα αναλάβει τη φροντίδα του νέου μέλους της οικογένειας;

Δυστυχώς πολλοί λίγοι συνειδητοποιούν αυτή την ευθύνη και έτσι πολύ σύντομα όλα αυτά τα χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια εγκαταλείπονται στο δρόμο. Τα περιμένει μόνο η δυστυχής μοίρα του αδέσποτου.

“Μόλις 3 μήνες μετά τα Χριστούγεννα, οι γειτονιές παρουσιάζουν αύξηση στα εγκαταλελειμμένα ζώα» λέει η Carol McBeth, διευθύντρια του GAWF στην Ελλάδα. “Είναι ιδιαίτερα λυπηρό να ξέρεις ότι τα περισσότερα από αυτά δεν θα επιζήσουν. Σκοτώνονται σε τροχαία δυστυχήματα ή πεθαίνουν από τη γενικότερη κακουχία και αρρώστιες”.

Οπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει στο adespoto.gr, τα ζώα δεν είναι μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το GAWF θα ήθελε να πει ότι όποιος σκέφτεται να κάνει δώρο ένα ζώο να είναι σίγουρος ότι το ζώο θα αποτελέσει μέλος της οικογένειας που χαρίζεται για όλη του τη ζωή και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα. Με την ατελείωτη ποικιλία που υπάρχει στα δώρα, είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάτι που θα ευχαριστήσει τους φίλους σας και δεν θα προκαλέσει πόνο σε ένα συναισθανόμενο ον.

Αν πάλι θέλετε ένα ζώο, υιοθετήστε υπεύθυνα από κάποιο καταφύγιο ή σωματείο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια