Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Οι σκύλοι και οι γάτες δεν μπορούν να φορέσουν προφυλακτικό. Ναι στη στείρωση.


Έμπνευση για τη νέα καμπάνια της PETA, της διεθνούς οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων, έδωσαν οι δηλώσεις του Πάπα Βενέδικτου XVI, που συμβούλευσε τους ασθενείς με HIV/AIDS να φορούν προφυλακτικό και να είναι υπεύθυνοι ώστε να μην διαδίδεται η θανατηφόρα ασθένεια.......
Έτσι η PETA έφτιαξε μια αφίσα που παρουσιάζει τον Πάπα να δείχνει ένα προφυλακτικό στο πλήθος και γράφει το σύνθημα: ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!

Και: ''Περνάμε μια ανίερη κρίση υπερπληθυσμού των ζώων. Στειρώστε σήμερα!''

Η ''Παπικού προφυλακτικού'' καμπάνια της PETA έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει για ακόμα μια φορά τους ιδιοκτήτες ζώων που δεν στειρώνουν τα ζώα τους, τα αφήνουν να γεννούν χωρίς να έχουν βρει οικογένειες για τα μικρά και τελικά τα αφήνουν σε καταφύγια, τα εγκαταλείπουν ή τα θανατώνουν.

Η PETA αναφέρει χαρακτηριστικά ότι χιλιάδες γάτες και σκύλοι μπαίνουν στα καταφύγια ζώων κάθε χρόνο στην Ευρώπη και πολλά θανατώνονται γιατί δεν υπάρχουν αρκετά σπίτια για όλα.

Αρκετές αντιδράσεις βεβαίως υπάρχουν από πιστούς που θεωρούν προσβλητικό να χρησιμοποιείται η εικόνα του Πάπα για...τις γέννες σκύλων και γατών.


Οι φιλόζωοι όμως πήραν το μήνυμα!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget