Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Νεκροταφείο κυνηγόσκυλων


Δεκάδες τάφοι κυνηγόσκυλων βρίσκονται στο Key Underwood Memorial Coon Dog Graveyard, ένα νεκροταφείο αποκλειστικά για σκύλους που κυνηγούσαν ρακούν.......
Ο πρώτος σκύλος που θάφτηκε εκεί ήταν ο Troop και ο χώρος παλιά ήταν κατασκήνωση κυνηγών, από το 1937.
Το νεκροταφείο αυτό, που βρίσκεται στη βόρεια Αλαμπάμα, θεωρείται το μοναδικό του είδους του στο κόσμο και οι δημιουργοί του υπερηφανεύονται γι αυτό. Ωστόσο, οι φιλόζωοι αντιδρούν στο κυνήγι των ρακούν και θέλουν το νεκροταφείο να ανοίξει τις πύλες του για όλα τα σκυλιά και όχι να είναι μόνο για τα κυνηγόσκυλα.

Η τοπική ομάδα κυνηγών απαιτεί μάλιστα έναν μάρτυρα και ένα μέλος της για να διαπιστωθεί ότι κάθε σκύλος που πεθαίνει ήταν ότνως κυνηγόσκυλο ρακούν ώστε να επιτραπεί η ταφή του στο νεκροταφείο τους.

Στο νεκροταφείο υπάρχει ένα τεράστιο μνημείο κυνηγόσκυλων από πέτρα που κυνηγάνε ένα ρακούν και είναι όλο περιφραγμένο με ψηλό συρματόπλεγμα.

Προηγούμενο αντίστοιχο νεκτροταφείο είχε δεχτεί ζημιές από ''βάνδαλους'' - φιλόζωους που ήταν κατά του κυνηγιού και αντέδρασαν στο θράσος των κυνηγών να έχουν τέτοια μνημεία.

Τα ρακούν πωλούνται ακριβά για τη γούνα και το κρέας τους.. :(








Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια