Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πάρης: Ένας σκύλος από κυνομαχίες ζητά αληθινή αγάπη


Ο Πάρης είναι ένας πανέμορφος, ισχυρός, θεόρατος σκύλος. Καθαρόαιμο rednose pitbull. Αυτός ο καθαρόαιμος μαχητής, βγήκε ζωντανός τουλάχιστον από τρεις κυνομαχίες.00......
Στα χέρια του Ζωοφιλικού Σωματείου Ελευσίνας βρέθηκε κατά τύχη μισοπεθαμένος, με εμφανή τα σημάδια της πάλης. Με πολύ κόπο και με την αυτοθυσία των εθελοντών του Ζ.Σ.Ε., ο Πάρης μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο και λαμπερό ζώο.

Όμως κάποιοι δεν ήταν γραφτό του να τον ξεχάσουν. Τρεις φορές τον έκλεψαν. Και τις τρείς φορές οι εθελοντές αυτοί με πραγματική αυταπάρνηση κίνησαν γη και ουρανό για να τον βρουν και τον βρήκαν. Με καταγγελίες, με συνεχείς «φασαρίες» και αναζητήσεις σε όλη την Ελευσίνα, κατάφεραν το ακατόρθωτο.

Τον Πάρη τον πέταγαν πάλι νύχτα πίσω στο καταφύγιο μισοδαγκωμένο και μισοπεθαμένο αλλά νικητή... και τελικά ζωντανό. Μάλλον στο τέλος τον ξέχασαν ή τον βαρέθηκαν. Αυτά τα ζώα εναλλάσσονται πολύ γρήγορα, από αυτά τα επιτήδεια ανθρωπόμορφα κτήνη!

Η υιοθεσία του παραμένει μια δύσκολη υπόθεση. Βρήκε με πολύ κόπο ένα σπίτι να τον υιοθετήσει στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά και από εκεί βρέθηκε να τριγυρνά στους δρόμους της Αθήνας (καθώς έφυγε από μια ανοιχτή πόρτα). Όμως και πάλι η τύχη του ήταν πραγματικά βουνό αφού έπεσε στα χέρια εθελόντριας, φίλης του Ζωοφιλικού Σωματείου Ελευσίνας.

Τώρα βρίσκεται πάλι πίσω από τα κάγκελα του καταφυγίου, ναι μεν ασφαλής αλλά τελικά μόνος! Δεν παλεύει πια με άλλα σκυλιά αλλά είναι ένα σκυλί μαχητής που μετατράπηκε σε φυλακισμένο! Πόσες φορές άραγε να έχει ευχηθεί «Μακάρι, Θέε μου, να πέθαινα μέσα στην αρένα. Περήφανα! Επώδυνα και σκληρά αλλά περήφανα». Πόσες φορές άραγε να έχει αναρωτηθεί: «Γιατί να γλύτωσα άραγε; Για να αργοσβήνω μόνος και ξεχασμένος;».

Ο Πάρης - αν και μαχητής από γεννησιμιού του - αποτελεί ένα εξαιρετικό σκυλί το οποίο λατρεύει τους ανθρώπους. Αποτελεί φυσικά εξαιρετικό φύλακα γιατί δεν νομίζω ότι κανείς θα θελήσει να τα βάλει μαζί του. Η ιδιαιτερότητα του βρίσκεται στο τρόπο που αντιμετωπίζει άλλα ζώα. Γιατί αυτά του έμαθαν να μάχεται.

Χρειάζεται μια οικογένεια και πραγματική αγάπη. Πρέπει όμως να υιοθετηθεί μόνο από κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά την φυλή αυτή και θα μπορέσει υπεύθυνα να ασχοληθεί μαζί του. Προειδοποιούμε λένε οι εθελοντές του Ζ.Σ.Ε. για την αυστηρή διαδικασία της υιοθεσίας που θα ακολουθεί καθώς και τις συνεχείς επισκέψεις που θα πραγματοποιούν οι εθελοντές προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει ο Πάρης.

Αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν καλέστε στα τηλέφωνα: 6976510568 (Άννα) και 6942830897 (Ροζίνα) e-mail: r_christodoulatou@yahoo.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια