Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Δωρεάν τροφές σε φιλόζωους με οικονομικά προβλήματα


Ιδιοκτήτες ζώων από την περιοχή Valley που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες έλαβαν ένα όμορφο δώρο από την φιλοζωϊκή οργάνωση Cache Humane Society.......
Tον Δεκέμβριο το καταφύγιο ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για να παρέχει δωρεάν ζωοτροφές σε συχνή βάση για όσους ιδιοκτήτες ζώων έχουν ανάγκη. Η ιδέα ξεκίνησε από την εγκατάλειψη πολλών ζώων που παρατηρήθηκε το Νοέμβριο στο καταφύγιο, όπου οι άνθρωποι δήλωναν ''Δεν έχουμε χρήματα για να τα συντηρήσουμε''.

Έτσι η οργάνωση προσπαθεί να βοηθήσει να μείνουν τα ζώα στα σπίτια και τις οικογένειές τους μέχρι οι ιδιοκτήτες τους να ξανα ορθοποδήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν κάποιο έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι είναι άνεργοι ή ότι τα εισοδήματά τους είναι πολύ χαμηλά και θα λάβουν ζωοτροφές για τουλάχιστον 4 μήνες.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δωρίσουν τροφές για το πρόγραμμα αυτό, αφού οι αλληλεγγύη των φιλόζωων είναι μεγάλη.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια