Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Νεαρός κτήνος προκάλεσε θάνατο απο ασφυξία σε 2 μικρά γατάκια σε "snuff" βίντεο


Νεαρός κτήνος τράβηξε βίντεο τον εαυτό του καθώς σκότωνε 2 μικρά γατάκια τοποθετώντας τα μέσα σε αεροστεγή σακούλα από πολυαιθυλένιο και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσει τον αέρα δημιουργώντας κενό.......
Στο τρομακτικό οπτικό υλικό που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, το κτήνος απεικονίζεται να χαιδεύει απαλά τα μικρά γατάκια πριν τα τοποθετήσει στην σακούλα..
Καθώς ακούγεται το τραγούδι του John Lennon Merry Christmas (War Is Over) ήρεμα κλείνει αεροστεγώς την σακούλα και προσαρμόζει το στόμιο της συσκευής, στη συνέχεια την ενεργοποιεί και αφαιρείται έτσι όλος ο αέρας.

Τα γατάκια νιαούριζαν σε αγωνία προσπαθώντας να ξεφύγουν καθώς το πολυαιθυλένιο κλείνει ασφυκτικά γύρω τους
Αφού απενεργοποιήσει τη συσκευή, το κτήνος ανοίγει την σακούλα και με περηφάνια σηκώνει ψηλά το σωματάκι του ενός γατιού για να φανεί στην κάμερα ,πριν τα βάλει προς επίδειξη στο κρεβάτι του

Το σοκαριστικό βίντεο έχει προκαλέσει κύμα οργής στο ίντερνετ με εκατοντάδες ανθρώπους να ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα του νεαρού δολοφόνου.
Το "snuff" βίντεο - όρος που χρησιμοποιείται για φιλμ που δημιουργούνται για να απεικονίσουν δολοφονίες με σκοπό την ευχαρίστηση των θεατών- αρχικά δημοσιεύθηκε στο Youtube αλλά αφαιρέθηκε στην συνέχεια.
Φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από τον νεαρό ο οποίος καπνίζει ένα τσιγάρο και φορά μπλε φουτερ στο δωμάτιο του.

Ομάδες υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έχουν δεσμευθεί ότι θα βοηθήσουν να βρεθεί το κτήνος και η PETA ανέφερε ότι ακολουθεί έναν αριθμό πληροφοριών.
Εκπρόσωπος της PETA δήλωσε ότι ακολουθούν όλα τα πιθανά στοιχεία που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό της ταυτότητας και της τοποθεσίας του ατόμου στο βίντεο.
Όσοι κακοποιούν ζώα είναι δειλά άτομα που ξεσπούν τα προσωπικά τους ζητήματα στα πιο ανυπεράσπιστα όντα που μπορούν να βρουν!
Ο πόνος και ο φόβος που τα μικροσκοπικά γατάκια έζησαν πρέπει να ήταν απερίγραπτος.

Όποιος είναι ικανός να πραγματοποιήσει τόσο κτηνώδεις και χωρίς ίχνος οίκτου πράξεις θα έπρεπε να απασχολεί όλους μας, καθώς από έρευνες εγκληματολόγων και ψυχιάτρων προκύπτει ότι άνθρωποι που προβαίνουν σε κακοποιήσεις ζώων είναι πολύ πιθανό να αποτελούν κίνδυνο για ολόκληρη την κοινωνία.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια