Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δωράκια

Όσοι έχετε ζώα, σίγουρα σκέφτεστε κάθε χρόνο τι θα του χαρίσετε τα Χριστούγεννα αφού όλοι παίρνουν ένα δωράκι.

Αλλά και σε φίλους σας που αγαπάνε τα ζώα, το δώρο σας θα πρέπει να είναι γλυκό και animal - friendly!......
Η πιο εύκολη λύση είναι να επιλέξετε για το ζώο σας κάποιο νέο κολάρο, κάποια λιχουδιά, ένα καινούριο μπωλ ή κρεββατάκι ίσως από κάποιο pet shop. Και για το φίλο σας που αγαπά τα ζώα ένα βιβλίο με μια ιστορία με ζώα ή κάποιο διακοσμητικό γατάκι/σκυλάκι από κάποιο κατάστημα.. Stop!

Σκεφτήκατε ποτέ αυτές τις μέρες αγάπης να βοηθήσετε, παράλληλα με τις αγορές σας, τα ζώα που υποφέρουν στο δρόμο; Αν όχι, το σκέφτηκαν για εσάς τα φιλοζωϊκά σωματεία!
Σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, γούρια, μπρελόκ, χειροποίητα ή μεταχειρισμένα αντικείμενα, ημερολόγια με ζώα και μπλουζάκια που μπορείτε να δωρίσετε στους φίλους σας ενώ παράλληλα με τα χρήματα που πληρώνετε για αυτά, βοηθάτε το έργο τους: την στείρωση, τον εμβολιασμό και την περίθαλψη δεκάδων αδέσποτων ζώων!

Πώς μπορείτε να αγοράσετε λοιπόν τέτοια αντικείμενα;

1.Ένας απλός τρόπος είναι να επισκεφθείτε τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνουν όλο το Δεκέμβριο, σχεδόν σε όλη την χώρα και μπορείτε να βρείτε
εδώ.

2.Αν πάλι είστε των... ηλεκτρονικών αγορών, μπορείτε να επισκεφθείτε τα sites τους, όπως
αυτό ή το facebook όπως αυτό για παραγγελίες.

3. Αν δεν σας βολεύουν τα παραπάνω, καταθέστε στο λογαριασμό του σωματείου και ζητήστε να σας στείλουν ταχυδρομικά το δωράκι που θέλετε.

4. Αν πάλι δεν βρίσκετε στην περιοχή σας κάποιο bazaar ή σωματείο, αγοράστε λίγη τροφή και ταϊστε σκυλάκια και γατάκια που θα βρείτε στη γειτονιά σας. Αν μπορείτε να διαθέσετε παραπάνω, πάρτε τους χάπια αποπαρασίτωσης ή ακόμη, πάρτε τα για στείρωση σε έναν κτηνίατρο. Θα είναι δώρο...ζωής.

Ακόμα όμως και για τις συνήθεις αγορές σας, όπως τροφές για το ζώο σας ή άμμο για τη γάτα, μπορείτε να ενισχύσετε pet shops που δεν πωλούν ζώα (
λίστα εδώ) ή ακόμα καλύτερα pet shops, που προσφέρουν μέρος των εσόδων τους σε φιλοζωϊκά σωματεία, όπως εδώ.

adespoto.gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια