Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Η Τζόϋς Ευείδη για το Bazaar της Κιβωτού Μυτιλήνης

Η Τζόϋς Ευείδη, μιλάει για τα αδέσποτα της Μυτιλήνης, την σκυλίτσα που υιοθέτησε από το σωματείο και μας προσκαλεί στην ετήσια φιλοζωική αγορά που θα κάνει η Κιβωτός για την ανεύρεση πόρων. Δύο σημεία, δύο μπαζάρ, δύο ευκαιρίες για τα αδέσποτα της Μυτιλήνης. ......



Όλο το χρόνο, Εμείς προσπαθούμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο! Στις 18 & 19 Δεκεμβρίου, Έχετε τη δυνατότητα και εσείς, να δώσετε τη δική σας ευκαιρία στους άστεγους φίλους του νησιού μας.

Στη Φιλοζωϊκή αγορά μας, θα βρείτε μαρμελάδες σπιτικες, μελομακαρονα, CD, DVD, βιβλία, δωράκια χριστουγεννιάτικα, καθώς και τα υπέροχα ημερολόγια του Stray-Life.gr!!!

Αν είστε και εσείς καλός μάγειρας ή έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, μαζεψτε τα δωράκια σας και σας περιμένουμε με χαρα!!!

Αν θέλετε να συνεισφέρετε με αντικείμενα που μπορούμε να πουλήσουμε στο παζάρι μας, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα 22510 22765 - 6972 078012 - 6947 923611 - kivotosmitilini@gmail.com

FACEBOOK GROUP ΚΙΒΩΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ:
http://www.facebook.com/pages/Kibotos-Mytilene-Kivotos-Mytilene-Greece/192357654340

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,
Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΘΑ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! :)

Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, παράλληλα με το bazaar της Κιβωτού, η Φωλιά του Τσίνο, ανοίγει την αγκαλιά της στα αδεσποτάκια της Μυτιλήνης και θα φιλοξενήσει bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Κιβωτό, για τα αδέσποτα της Μυτιλήνης.

(Ομήρου 64 &) Βρυούλων 6, Νέα Σμύρνη (πλατεία) Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210 9359592,

Από τις 11.00 το πρωί, μέχρι τις 20.00 το βράδυ και τις δύο μέρες.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια