Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πορτρέτο διάσημου σκύλου αξίζει 80.000 δολλάρια


Ένας πίνακας του Maud Earl που απεικονίζει τον πρόγονο ενός σπουδαίου σκύλου εκτροφής θα βγει σε πλειστηριασμό το Φεβρουάριο.......
Ο πίνακας που λέγεται ''Πορτρέτο του Μαύρου Λαμπραντόρ Peter of Faskally να κρατά το θήραμα μαζί με το φίλο του, Dungavel Jet σε τοπίο'' θα εκτεθεί στο Λονδίνο από τις 23 έως τις 27 Ιανουαρίου, πριν πωληθεί τελικά στη Νέα Υόρκη από τον οίκο Bonham's. Αναμένεται να φτάσει τα 80.000 δολλάρια.

Ο σκύλος Peter of Faskally θεωρείται ένα από τα καλύτερα δείγματα σοκολατί Λαμπραντόρ και όπως λένε χαρακτηριστικά οι γνώστες: Κάθε σκύλος σκύβει το κεφάλι του μπροστά στον Peter.

Ο Peter ήταν το πρώτο σοκολατί λαμπραντόρ και τον ζωγράφισε στις αρχές του 20ου αιώνα από έναν Αγγλο-Αμερικανό καλλιτέχνη, τον Maud Earl. Τον 20ο αιώνα τα σοκολατί λαμπραντόρ αναγνωρίστηκαν ως ράτσα και θεωρείτο ότι κάθε τέτοιος σκύλος είχε στις φλέβες του αίμα του Peter.

Οι ιδιοκτήτες του Peter ήταν στη Σκωτία και ήταν γνωστοί εκτροφείς κυνηγόσκυλων. Τα 32 κουτάβια του σκύλου έγιναν όλα πρωταθλητές.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια