Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Μπόγιας πυροβόλησε 3 σκυλιά και τα πέταξε στη χωματερή


Μία γυναίκα από το La Ronge, του Φοίνιξ, ζητά απαντήσεις γιατί σκοτώθηκαν τα 3 σκυλιά της από...δημοτικό μπόγια, παρότι φορούσαν κολλάρα με ταυτότητες.......


Η Nadia Persaud ισχυρίζεται ότι τα 3 της σκυλιά πυροβολήθηκαν από τον μπόγια του Buffalo Narrows, όταν της ξέφυγαν από το κήπο, όμως οι ταυτότητες τους φαινόντουσαν καθαρά και είχαν πάνω τα τηλέφωνά της.
Τα σκυλιά δεν ήταν αδέσποτα αλλά χάθηκαν για λίγες ώρες, λέει η Persaud.

Περιμένω ακόμα απαντήσεις από την κοινότητα. Ήταν φανερό ότι είναι ιδιόκτητα σκυλιά.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι λυπάται που τα ζώα θανατώθηκαν αλλά λέει ότι η δημόσια ασφάλεια έχει προτεραιότητα. ''Ζητώ συγνώμη από την κυρία. Τα ζώα είναι οικογένεια, αλλά δεν ξέρουμε πότε μπορεί να δαγκώσουν'', λέει ο δήμαρχος Bobby Woods.

Η ιδιοκτήτρια των 3 σκύλων στις 3/12 επισκέφθηκε τον πατέρα της μαζί με τα σκυλιά της. Άφησαν τα ζώα στον περιφραγμένο κήπο αλλά μία ώρα μετά είδαν ότι έλειπαν. Έψαξαν για πολλές ώρες αλλά δεν τα έβρισκαν πουθενά.

Ένας αστυνομικός είπε στην γυναίκα ότι πιθανότατα να έχουν ήδη πιαστεί από τον..μπόγια και θα ναι ήδη θαμμένα στην χωματερή!

Τα 3 σκυλιά, Robine, Hood και Aidan, είχαν σωθεί από το δρόμο πριν 10 μήνες από την γυναίκα αυτή.

Έσπευσε αμέσως στη χωματερή και έψαχνε στα σκουπίδια για να βρει τα σκυλιά της! Δυστυχώς, τα βρήκε. Τα δύο πυροβολημένα στο κεφάλι και το τρίτο πυροβολημένο στο στόμα.

Η γυναίκα απαιτεί απαντήσεις από την κοινότητα σχετικά με την πολιτική της για τα αδέσποτα ζώα. Δεν είναι δυνατόν να πυροβολούνται ζώα, είτε είναι αδέσποτα, είτε ιδιόκτητα. Δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες από όταν χάθηκαν τα σκυλιά της και όπως φαίνεται τα είχαν πιάσει και πυροβολήσει την ίδια μέρα!

Η περιοχή του Buffalo Narrows έχει ένα παραθυράκι νόμου και επιτρέπεται η ''καταστροφή'' σκύλων αν θεωρηθούν επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, γιατί παλιότερα είχαν πολλά κρούσματα αδέσποτων που επιτέθηκαν
σε ανθρώπους....?

Όμως όποιος έπιασε αυτά τα σκυλιά αγνόησε τις ταυτότητές τους και δεν κάλεσε την ιδιοκτήτρια.

Υπάρχουν και χειρότερα από την Ελλάδα καμιά φορά...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια