Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Αυστρία-Ελλάδα: 1-0


Πριν λίγο καιρό στο adespoto.gr είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο σχετικά με τα καροτσάκια σκύλων των οποίων η χρησιμότητα φαίνεται να έχει κερδίσει τους φιλόζωους στο εξωτερικό.......
Ένας φίλος του adespoto.gr ταξίδεψε πρόσφατα στην Βιέννη και σε μία βόλτα του με το μετρό αντίκρυσε κάτι...πρωτόγνωρο: Όχι μόνο τα σκυλάκια επιτρέπονταν κανονικά μέσα στο μετρό αλλά ο ιδιοκτήτης τους είχε το ένα από αυτά σε καροτσάκι σκύλου και το άλλο με το λουράκι του, ντυμένο με ειδικό παλτό.
Μας έστειλε λοιπόν τη φωτογραφία που βλέπετε!

Οι θερμοκρασίες στη Βιέννη είναι πολύ χαμηλές και υπάρχει χιόνι παντού. Έτσι, οι ιδιοκτήτες ζώων φροντίζουν τα ζώα τους να είναι ζεστά και ασφαλή.

Στην Ελλάδα ακόμα παλεύουμε να επιτρέπονται ζώα σε ΜΜΜ όσο μερικοί άξεστοι οδηγοί αναγκάζουν τους φιλόζωους να βάλουν τα ζώα τους στο ΚΤΕΛ, στις αποσκευές με αποτέλεσμα να βρίσκουν τραγικό θάνατο. Βλέπετε στην Αυστρία, έχουν καταλάβει εδώ και κάποια χρόνια, ότι οι σκύλοι ούτε πηγή μολύνσεων είναι, ούτε επικίνδυνοι για ανθρώπους και παιδιά σε αντίθεση με την Ελλάδα, που βλέπεις μαμάδες να τραβάνε τα παιδιά τους μακριά από κάθε σκύλο που κάνει βόλτα με τον ιδιοκτήτη του...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια