Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε τρίποδο αδέσποτο!

Πριν 5 περίπου μήνες βρέθηκε σε ένα χωριό έξω από τη Λάρισα ένας ταλαίπωρος, καφέ, συνηθισμένος αδέσποτος σκυλάκος.......
Σπάνια οι περισσότεροι άνθρωποι ανάμεσά μας έχουν τον χρόνο ή την ευαισθησία να σταματήσουν για ένα ζώο που βλέπουν, ειδικά αν φαίνεται άρρωστο.
Ο 1.5 έτους Οδυσσέας όπως ονομάστηκε ο σκυλάκος από τις κοπέλες που τον έσωσαν, είχε πατήσει κάποια παράνομη παγίδα κυνηγών και το ένα του μπροστινό πόδι είχε καταστραφεί και χρειαζόταν χειρουργείο.


Επίσης, οι εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι είχε ερλιχίωση (από τσιμπούρια) και καλαζάρ, και αναιμία.

Μπελάς ε; Άλλοι ίσως να επέλεγαν την ευθανασία την ίδια στιγμή...Μα λίγοι είναι οι αληθινοί φιλόζωοι που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες στα πλάσματα αυτά.

Για το κόστος της θεραπείας και του ακρωτηριασμού του ποδιού του Οδυσσέα βοήθησαν αρκετοί φιλόζωοι. Όταν έγινε πια το χειρουργείο, κόπηε το πόδι, ο Οδυσσέας μεταφέρθηκε σε πανσιόν. Και; Κανένα ενδιαφέρον για υιοθεσία για ένα καφέ, τρίποδο σκυλάκο...

Πολλοί φοβούνται ότι ένα τρίποδο ζώο δεν μπορεί να..ζήσει φυσιολογικά..Μα πόσο λάθος κάνουν.

Ο Οδυσσέας βρήκε το παντοτινό του σπίτι στην αγκαλιά της φιλόζωης Ελεονώρας Μελέτη και πλέον λέγεται Κούτσερ.


Η τύχη κάθε αδέσποτου κρίνεται από δύο πράγματα: Πρώτον, τον άνθρωπο που θα σταματήσει να το μαζέψει και να το βοηθήσει και δεύτερον, τον άνθρωπο που θα ενδιαφερθεί να τον υιοθετήσει αντί να αγοράσει ένα ακόμα ''καθαρόαιμο'' ζώο από pet shop.

Αυτά τα Χριστούγεννα, μιμηθείτε την Ελεονώρα. Υιοθετήστε αδέσποτο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια