Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ρόδος: Συνεχίζεται το αίσχος στο Δημοτικό Κυνοκομείο


Ακόμα μια ''φανταστική'' και ''ψεύτικη'' ιστορία, όπως θα ισχυριστούν σίγουρα οι υπεύθυνοι του Κυνοκομείου Ρόδου.......
Η μαύρη σκυλίτσα που βλέπετε (φωτό αριστερά ) γέννησε μέσα στο Κυνοκομείο της Ρόδου και φυσικά βρισκόταν μαζί με άλλα σκυλιά και όχι σε απομόνωση ή σε χωριστό κλουβί για την ασφάλεια των μωρών της.

Η σκυλίτσα, σύμφωνα με τους ανθρώπους που την είδαν, ήταν πολύ στρεσαρισμένη, όπως βλέπετε στο video και σε μόνιμη άμυνα για να προστατεύσει, από ένστικτο, τα μωρά της.

Την Δευτέρα οι υπάλληλοι του Κυνοκομείου παραδέχτηκαν στους φιλόζωους που απαίτησαν να μάθουν πού είναι τα κουτάβια ότι τους έγινε ευθανασία (δυστυχώς, η μόνη λύση αντί να μεγαλώσουν στο Κυνοκομείο με κίνδυνο να κολλήσουν τύφο) και επίσης παραδέχτηκαν, ότι μέχρι τότε η μαμά δεν είχε πάρει το ειδικό φάρμακο που πρέπει για να σταματήσει η παραγωγή γάλακτος. Αυτά αναφέρουν οι φιλόζωοι που την πήραν από εκεί.

Video from Adespoto.tv.



Χθες, Παρασκευή 19/11 λοιπόν πήραν τη σκυλίτσα από το Κυνοκομείο και την πήγαν κατευθείαν στο κτηνίατρο. Οι εξετάσεις καλαζάρ και ερλιχίωσης βγήκαν φυσικά θετικές. Όπως φωνάζουν για όλα τα ζώα του Κυνοκομείου, εδώ και καιρό, ότι δεν ελέγχονται με αναλυτικές εξετάσεις αίματος, δεν λαμβάνουν επαρκείς θεραπείες για αυτές τις θανατηφόρες ασθένεις και δεν γίνεται ευθανασία σε βαριές περιπτώσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πολλές φορές δεν υπάρχουν ούτε φάρμακα για την θεραπεία τους αλλά ούτε και η ένεση για την ευθανασία!!! Η εικόνα που δίνει εδώ και μήνες το Κυνοκομείο της Ρόδου είναι πως είτε άρρωστα είτε υγιή τα ζώα απλά ζουν εκεί μέσα. Κανένα πρόγραμμα, καμία οργάνωση, κανένας ειδικός χώρος, καμία καραντίνα, κανένα πρόγραμμα στειρώσεων των αδέσποτων στους δρόμους.


Όλα αυτά γράφονται από τους φιλόζωους που ασχολούνται με τα ζώα του Κυνοκομείου και τα αναδημοσιεύουμε. Και φυσικά θεωρούνται ψέμματα, προεκλογικός πόλεμος κλπ από τους υπεύθυνους του Κυνοκομείου, όπως δηλώνουν στα ΜΜΕ.


Τα συμπεράσματα δικά σας!

Για μία ακόμα φορά, θεωρούμε ότι το Κυνοκομείο πρέπει να εκσυγχρονιστεί, να οργανωθεί και να αναλάβουν άτομα με γνώση από διαχείριση αδέσποτων!

Για τις διαμαρτυρίες σας στη νέα Δημοτική αρχή:

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ
Τηλεφωνικό Κέντρο : 22413-61200
E-mail : info@rhodes.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια