Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ο Χοντρούλης ζητά τη βοήθεια σας

Image

Ο Χοντρούλης είναι ένας σκύλος Νέας Γης, που γνώρισαμε τυχαία το καλοκαίρι 2010. Χαρακτηριστικό του ήταν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά.
......
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και όπως αποδεικνύεται από τις ακτινογραφίες, ο σκυλάκος έχει σοβαρό πρόβλημα με τα κόκκαλα του. Το πρόβλημα είναι εκ γεννετής και πιθανότατα οφείλεται σε κακή εκτροφή. Οι φύλακες άγγελοι του, ζήτησαν βοήθεια από παντού όμως δεν κατάφεραν να προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα στον προστατευόμενο τους.

Image

Ενώνοντας τα κομμάτια ενός περίεργου puzzle, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του τον παράτησε κάπου και ο Παντελής με την Λένα που τον βρήκαν αποφάσισαν να τον βοηθήσουν.

Ο Χοντρούλης δεν είναι ένας τυχαίος σκύλος. Μπορεί να φέρνει σοκ η πρώτη εικόνα του, αλλά από το δεύτερο λεπτό όλοι τον λατρεύουν για τον απίστευτο χαρακτήρα του και το πόσο χαρωπός είναι.

Image

Ο σκυλάκος αυτός αναζητά μια ελπίδα για ζωή. Θα χρειαστεί 4 χειρουργεία σε εξειδικευμένη ορθοπεδική κλινική, το κόστος των οποίων ξεπερνά τα 2500 ευρώ. Ζητάμε τη βοήθεια σας, για να μπορέσουμε να δούμε τον Χοντρούλη να περπατάει κανονικά και να χαίρεται τη ζωή του.

Δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι ράτσας, αρκεί να έχεις την κατάλληλη φάτσα για να πείσεις τους πάντες ότι πρέπει να κάνουν το καλύτερο για σένα!! Ας βοηθήσουμε όλοι τον μαύρο αρκούδο μας να περπατήσει κανονικά.

Ο Χοντρούλης εκτός από τα χειρουργεία, θα πρέπει να παίρνει εφ’ όρου ζωής ειδική τροφή hill’s z/d ή technical bone and joint.

Image

Αν θέλετε να βοηθήσετε τον σκύλο της Νέας Γης, προσφέροντας του νέα ελπίδα για ζωή με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε με το straylife10@gmail.com

Αν έχετε paypal, μπορείτε να στείλετε την προσφορά σας μέσω Chipin:

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Stray-Life.gr στο Facebook:


Image

Image

Image

Image


Πηγή: Pets.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια