Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Το καλύτερο γατόσπιτο!


Ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ έχει εμμονή με τις γάτες και έτσι δημιούργησαν ένα διασκεδαστικό σπίτι για τις γάτες τους, με πολύχρωμα ονυχοδρόμια και πολλά επίπεδα για σκαρφάλωμα! ......
Ο Bob Walker και η Frances Mooney έχουν υιοθετήσει αδέσποτες γάτες. Για χάρη τους έφτιαξαν ειδικά περάσματα στον τοίχο ώστε οι γάτες να πηγαίνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο μέσα από αυτά!!!

Οι 9 γάτες τους κυριολεκτικά το διασκεδάζουν άλλες φορές κρυμμένες πίσω από τα νέον φώτα που τοποθετήθηκαν από το ζευγάρι ειδικά για αυτές, για το βράδυ και άλλες φορές παίζουν με τα δεκάδες παιχνίδια τους.

Από το πάτωμα ως το ταβάνι υπάρχουν επιφάνειες ειδικές για να ξύνουν τα νύχια τους όσο θέλουν.
Το σπίτι αυτό είναι κυριολεκτικά ένας ναός για γάτες,με πορτρέτα γατών, μικρά αγάλματα, πίνακες και χαλιά όλα με θέμα την γάτα, την λεοπάρδαλη ή την τίγρη.

Απλώς σκεφτήκαμε τις ανάγκες τους και κάναμε το σπίτι υπέροχο για αυτές, δηλώνουν οι ιδιοκτήτες.

Το ζευγάρι υιοθέτησε την πρώτη του γάτα την ημέρα του γάμου τους.
Εκτοτε τις λάτρεψαν.

Η έμπνευση για αυτό το ...γατόσπιτο ήρθε στον Bob από την παιδική του ηλικία. Θυμήθηκε ένα σπίτι χομπίστα, που είχε κάνει όλο το σπίτι του σαν τρένο, με καθίσματα, συρόμενες πόρτες κλπ.

Ολοι ξέρουν ότι οι γάτες λατρεύουν να είναι ψηλά. Γι αυτό κάναμε ονυχοδρόμια, σκοινιά και κολώνες τόσο ψηλά ώστε να μπορούν οι γάτες να τρέξουν σκαρφαλώνοντας μέχρι πάνω.

Ολες μας οι γάτες είναι από καταφύγια, λένε οι 60χρονοι ιδιοκτήτες.

Μπορεί να έκαναν αυτό το γατόσπιτο απλά για να διασκεδάζουν οι γάτες τους όμως έχουν αποτελέσει ήδη έμπνευση για τους γατόφιλους στην περιοχή που κάνουν το ίδιο στα σπίτια τους! Πολλοί θέλουν να δουν το σπίτι τους και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν 900 επισκέπτες μέσα σε 4 ώρες!!!


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια