Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γείτονες εναντίον χήρας με 27 γάτες


Οι 27 γάτες της είναι η ζωή της, αφότου πέθανε ο σύζυγός της. ......
Όμως οι γείτονες της 63χρονης χήρας έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της.

Η Jane Bood αφιερώθηκε στις γάτες της απ όταν πέθανε ο άντρας της, πριν 5 χρόνια. Η μεγαλύτερη γάτα της είναι 13 ετών και λέγεται Φέλιξ ενώ η νεότερη είναι 1 έτους και λέγεται Φλαφ.

Οι γείτονες της θεωρούν ότι έχει πάθει εμμονή και μάζεψαν 50 υπογραφές παραπόνων γιατί οι γάτες της 63χρονης λερώνουν τις αυλές τους και τα πεζοδρόμια... Άγνωστο το πώς, αφού οι γάτες είναι πολύ καθαρά ζώα που δεν κάνουν τις ακαθαρσίες τους σε κοινή θέα.
Το βασικό επιχείρημα των γειτόνων είναι ότι κινδυνέυει η δημόσια υγεία και ζητούν να επιβληθεί όριο στην 63χρονη σχετικά με το πόσα ζώα μπορεί να έχει.

Η κυρία Bood είχε 5 γάτες όταν πέθανε ο άντρας της. Τώρα έχει 27 και ξοδεύει 30 λίρες την εβομάδα για το φαγητό τους. Υποστήριξη βρίσκει στο πρόσωπο του καθαριστή του σχολείου που λέει ότι οι γάτες είναι η παρέα της και δεν θα πρέπει να τις αποχωριστεί.

Η 63χρονη κλήθηκε να δώσει μία λίστα για κάθε γάτα με το όνομα της, την ημερομηνία γέννησης της και τα χαρακτηριστικά της στο τοπικό συμβούλιο ώστε να αποδείξει ότι δεν έχει δημιουργήσει ένα ''καταφύγιο'' χωρίς άδεια.

Οι αρμόδιοι που πραγματοποίησαν αυτοψία στο σπίτι της κυρίας έκριναν την πίσω αυλή της πολύ βρώμικη και της υπέδειξαν να την καθαρίσει άμεσα.

Η 63χρονη θεωρεί άδικες τις υπογραφές παραπόνων και δηλώνει πώς λατρεύει τις γάτες της και ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτές.

Παρότι οι γείτονες είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να προβούν στην διαμαρτυρία τους και να ζητήσουν μέτρα από τον Δήμο, οι 63χρονη δηλώνει πως οι 21 από τις 27 γάτες της είναι στειρωμένες και αυτό της κόστισε πολλά. Σύμφωνα με φιλοζωϊκή οργάνωση που επισκέφθηκε το σπίτι της, όλες οι γάτες είναι πολύ σωστά φροντισμένες.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια