Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon Ένας ιπποπόταμος star!


Αν νομίζετε ότι μόνο οι άνθρωποι έχουν αδυναμία στο φωτογραφικό φακό, κάνετε λάθος. Ο συγκεκριμένος ιπποπόταμος που.........
βλέπετε στην εικόνα ανατρέπει όλα τα δεδομένα αφού μπορεί να βρίσκεται κλεισμένος σε ζωολογικό πάρκο, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να «στήνεται» στην κάμερα κάθε φορά που θα δει φλας!

Αυτή τη φορά «πόζαρε» δίπλα στην Lauren Parker, η οποία είχε πάει στο ζωολογικό κήπο με το σύζυγο της και αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία με φόντο τον τεράστιο ιπποπόταμο. Που να ΄ξερε ότι θα της έκανε την τιμή να σταθεί και δίπλα της!

Η φωτογραφίαπάντως είναι εκπληκτική ενώ αναρτήθηκε και σε πολλά blogs, κάνοντας το γύρο του κόσμου, και τον ιπποπόταμο «Ότις» διάσημο!


http://irenepan.posterous.com/

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια