Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon Kροκόδειλος άρπαξε ...ελεφαντάκι από την προβοσκίδα!


Από βέβαιο θάνατο γλίτωσε ένα μικρό ελεφαντάκι στη Νότια Αφρική, όταν μη γνωρίζοντας ακόμα τους κινδύνους της ζούγκλας θέλησε να πιει νερό στο ποτάμι με αποτέλεσμα να το αρπάξει ένας κροκόδειλος.......
Ο κροκόδειλος αιχμαλώτισε το μικρό ελεφαντάκι δαγκώνοντας την προβοσκίδα του το οποίο άρχισε να καλεί σε βοήθεια την αγέλη του, η οποία έσπευσε σύσσωμη δίνοντας μια προβοσκίδα βοηθείας.
Έτσι, το ελεφαντάκι σώθηκε, ενώ ο κροκόδειλος έμεινε με την όρεξη. Μάλιστα αφού βεβαιώθηκε η οικογένειά του ότι ήταν καλά, διέσχισαν όλοι μαζί το ποτάμι, ενώ ο κροκόδειλος έγινε καπνός.

Την απίστευτη αυτή στιγμή κατάφερε να απαθανατίσει ένας ερασιτέχνης φωτογράφος, από τη Νότια Αφρική, ο Τζόχαν Όπερμαν.
"Οι ελέφαντες έτρωγαν χορτάρι, έπιναν νερό και χαλάρωναν, όταν ο κροκόδειλος άρπαξε τη προβοσκίδα του μικρού", είπε ο 38χρονος προσθέτοντας ότι από όσα έχει ακούσει κάτι τέτοιο είναι σπάνιο, αφού οι κροκόδειλοι συνήθως δεν επιτίθενται σε ελέφαντες.
"Όταν ο κροκόδειλος επιτέθηκε στο ελεφαντάκι ολόκληρη η αγέλη έκανε σαν τρελή, οι ελέφαντες άρχισαν να τρέχουν πάνω κάτω, κάνοντας θόρυβο και έπειτα έτρεξαν να σώσουν το μικρό", ανέφερε.
Μάλιστα τόνισε πως δεν πίστευε ότι τελικά είχε καταφέρει να βγάλει μια καλή φωτογραφία από το γεγονός, αφού άρχισε να βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες όταν άρχισε η δράση.

Πηγή: News247.gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια