Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Πώς να πιάσετε ένα αδέσποτο γατάκι


Για τις γατούλες το κυριότερο δόλωμα είναι το φαγητό. Όσο πιο νόστιμο και υγρό τόσο το καλύτερο. Η ξηρά συγκινεί μόνο τις πολύ πεινασμένες.

Αν η γάτα είναι φιλική δοκιμάστε να την πάρετε αγκαλιά. Γιατί αυτό? Πολλές γάτες είναι φιλικές και ζητούν φαγητό αλλά δεν τους αρέσει να τις σηκώνουν ψηλά και να τις παίρνουν αγκαλιά. Αν η γάτα είναι απόλυτα ήρεμη και χαδιάρα στα χέρια σας, βάλτε την απαλά σε ένα κλουβί μεταφοράς. Αυτό ήταν!

Αν όμως η γάτα είναι επιφυλακτική έως ''άγρια'', δεν πλησιάζεται δηλαδή, έχετε δρόμο μπροστά σας. Φροντίστε να ταϊζετε για καιρό στο ίδιο σημείο το ζώο ώστε να σας μάθει.

Βάλτε λίγο φαγάκι μέσα σε ένα κλουβί (στο πίσω μέρος). Αν η γάτα μπει μέσα μπορείτε εύκολα να κλείσετε γρήγορα την πόρτα και να έχετε την γατούλα έτοιμη για στείρωση κλπ. Αν όμως είναι πολύ φοβιτσιάρα ή περίεργη, μπορεί κάθε φορά που πλησιάζετε να το σκάει.

Η λύση είναι η λεγόμενη ''παγίδα'' (φωτό) που μπορείτε να δανειστείτε από κτηνίατρο ή σωματεία φροντίδας αδέσποτων ζώων.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια