Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Ρόδος : Σκορπούν φόλες στην Παστίδα


Ανατριχιαστική είναι η καταγγελία αναγνώστριας, για την δηλητηρίαση σκυλιών στην Παστίδα.

Σε επιστολή της αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Πιστοί στο ραντεβού τους για πολλοστή φορά και ενόψει της τουριστικής περιόδου, οι γνωστοί-άγνωστοι κάτοικοι της Παστίδας, σκόρπισαν το θάνατο σε κάθε γωνιά του χωριού. Αποτρόπαιο και συγκλονιστικό το θέαμα για κάθε ανυποψίαστο τουρίστα που επέλεξε την Παστίδα για τις διακοπές του.

Επτά σκυλιά τουλάχιστον δηλητηριάστηκαν από φόλα την τελευταία εβδομάδα και ο αριθμός είναι σίγουρα μεγαλύτερος. Ο αριθμός για τις γάτες είναι ανυπολόγιστος. Αθώα αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα, βρήκαν βασανιστικό και φρικιαστικό θάνατο επειδή ενόχλησαν κάποιους από τους κατά τ’ άλλα καθαρούς, φιλήσυχους και θρησκευόμενους κατοίκους του χωριού λες και ο πλανήτης δημιουργήθηκε μόνο γι’ αυτούς.
Σε ένα χωριό με πολιτιστικούς συλλόγους, πολιτισμός νοείται μόνο η ροδίτικη σούστα και το πανηγύρι. Η βρομιά και τα σκουπίδια απ’ άκρη σ’ άκρη καθώς και οι συνεχείς δολοφονίες ζώων είναι ψιλά γράμματα για τους περισσότερους.

Φιλοζωικές ομάδες έσπευσαν να τοιχοκολλήσουν ενημερωτικά για τις φόλες φυλλάδια, καθώς και να βρουν πληροφορίες για τον δράστη/ες.

Η ταυτότητα αυτών είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους κατοίκους αλλά δυστυχώς ο φόβος της αντιπαράθεσης καθώς και η έλλειψη αποδείξεων (ξέρουν πολύ καλά τι ώρα σπέρνουν το θάνατο), συμβάλλουν στη συνέχιση αυτών των απάνθρωπων πράξεων που πρέπει επιτέλους να σταματήσουν».


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια