Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon ΗΠΑ: Κατασχέθηκαν 20 σκυλιά από κυνομαχίες


Στην πολιτεία Randolph, της Νότιας Καρολίνα ένας άντρας κατηγορείται για κυνομαχίες.

Οι αρχές κατέσχεσαν 16 σκυλιά από την οικία του και άλλα 4 που προσπάθησε να μεταφέρει εκτός συνόρων.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Jeffrey Denny έχει εταιρία μεταφορών ζώων και την χρησιμοποιούσε ως βιτρίνα για να μεταφέρει σκυλιά σε όλο το κόσμο με σκοπό τις κυνομαχίες. Οι ερευνητές προσποιήθηκαν τους ενδιαφερόμενους για κυνομαχίες και έτσι συνέλαβαν τον άνδρα και έσωσαν τα ζώα. Η τοπική φιλοζωϊκή οργάνωση βοήθησε στην απομάκρυνση των ζώων την Δευτέρα. Βρέθηκαν 15 πιτ μπουλ και ένα ημίαιμο, τα οποία και κατασχέθηκαν.

''Ηταν δεμένα με αλυσίδες τόσο καιρό που οι γάτζοι είχαν σκουριάσει και δεν ανοίγαν! Το έδαφος ήταν λασπωμένο, μύριζαν όλα τους άσχημα και δεν είχαν καθόλου νερό ή φαγητό'', δήλωσαν.

Επίσης, τα περισσότερα ήταν υποσιτισμένα και πολύ λίγα έμοιαζαν να είναι καλά. Ενα σκυλί είχε ένα μερικώς κομμένο πόδι, από καυγά!

Σαν σπιτάκια, τους είχαν βαρέλια με τρύπες για να μπάινουν μέσα.




Ο ιδιοκτήτης κατηγορείται για κυνομαχίες αλλά και κακοποίηση ζώων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικού και κρατείται μέχρι την δίκη. Στο σπίτι του βρέθηκε εξοπλισμός για κυνομαχίες.




Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια