Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Κατασχέθηκαν γάτες από συλλέκτη


Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Saskatoon, μέλη της SPCA βρήκαν 9 γάτες σε άθλια κατάσταση.

Αφού έλαβαν κλήσεις από γείτονες, πήγαν στο σπίτι την Τετάρτη και ανακάλυψαν γάτες που το τρίχωμα τους ήταν βρώμικο από ούρα και ακαθαρσίες, καθώς τα ζώα ήταν φυλακισμένα στον χώρο.

Εκτός από τις εννιά γάτες που κατασχέθηκαν ετοπίστηκαν κι άλλες τρομαγμένες γάτες και η οργάνωση τοποθέτησε ειδικές παγίδες για να τις πιάσει μέσα στις επόμενες μέρες. Προς το παρόν ο ιδιοκτήτης είναι άφαντος, αλλά σίγουρα θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η SPCA δεν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο υιοθεσίας, καθώς έχει ήδη πάρα πολλά γατάκια που εγκαταλήφθηκαν από γέννες τους προηγούμενους μήνες και το ποθανότερο είναι να θανατώσει τις νέες γάτες. Πολίτες της περιοχής όμως ενδιαφέρθηκαν ήδη να τις υιοθετήσουν προκειμένου να μην θανατωθούν.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια