Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Τελός καλό για τον Μωϋσή


Μετά από 3 μέρες που πέρασε πάνω σε κολώνα ηλεκτρισμού σε περιοχή του Λος Ατζελες, ο Μωϋσής, μια πανέμορφη Μειν Κουν γάτα, τελικά επέστρεψε...στο έδαφος!

Ανδρες από την Xcel Energy έσωσαν τη γάτα το απόγευμα της Τρίτης. Αφού πρώτα διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή, έστειλαν έναν υπάλληλο ο οποίος ανέβηκε στον στύλο με ένα δίχτυ για να πιάσει τη γάτα.

Μέχρι πριν την διάσωση η γάτα έμοιαζε νεκρή, καθώς ήταν εξαντλημένη και δεν κουνιόταν. Οταν όμως ο υπάλληλος της έριξε το δίχτυ, προσπάθησε να ξεφύγει με μανία. Ο υπάλληλος την καθησύχασε και τελικά κατέβηκε κάτω μαζί με τη γάτα, την οποία παρέλαβε φιλοζωϊκή οργάνωση ώστε να πάει σε κτηνίατρο και να εξεταστεί. Oι κάτοικοι χειροκρότησαν τον υπάλληλο που φέρθηκε τόσο καλά στο ζώο και χάρηκαν που επιτέλους το ζώο θα είναι ασφαλές.
Μάλιστα η πυροσβεστική και τοπική φιλοζωϊκή οργάνωση αρνήθηκαν να βοηθήσουν γιατί δεν μπορούσαν να ρισκάρουν μια ηλεκτροπληξία.

Το κολλάρο του Μωϋση βρέθηκε κοντά στην κολώνα. Ισως τον κυνήγσαν σκυλιά και τρομαγμένος ανέβηκε στην κολώνα.

Μετά την σωτηρία του, η PETA υπενθύμισε σε όλους τους ιδιοκτήτες να κρατούν τα ζώα τους μέσα στο σπίτι και να μην τα αφήνουν για βόλτα μόνα,αφού οι κίνδυνοι είναι πολλοί.

 


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια