Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon Άλλο ένα θύμα των pet shops!



Oι ακτινογραφίες που θα δείτε είναι από ένα θηλυκό Λαμπραντόρ μόλις 6 μηνών!

Ένα ακόμα αγορασμένο από πετ σοπ ''καθαρόαιμο'' ζώο που στους 6 μήνες της ηλικίας του δεν μπορεί να περπατήσει.

Η Mariesol έχει βαριάς μορφής ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ και στα δύο πίσω ισχύα. H λεκάνη του δεν έχει καν την καμπύλη για να ακουμπούν τα πόδια του!

Μέχρι τώρα υπολογίζεται ότι χρειάζονται 3000 ευρώ για να χειρουργηθεί.

Αγοράστηκε από πετ σοπ της Ρόδου και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πώς τα καθαρόαιμα ζώα που πωλούνται σε αυτά τα καταστήματα ΔΕΝ είναι καθαρόαιμα και ΔΕΝ είναι υγιή. Αν ήταν καθαρόαιμο, θα είχε χαρτιά γνησιότητας που θα αποδείκνυναν ότι έχει κάνει εξετάσεις για δυσπλασία και κάθε άλλη πιθανή ασθένεια.

Οι σοβαροί εκτροφείς δεν προμηθεύουν κουτάβια στα πετ σοπ. Οι σοβαροί εκτροφείς έχουν γονείς-σκύλους που είναι υγιείς και έχουν κάνει εξετάσεις για τέτοιες ασθένειες πριν το ζευγάρωμα. Οι σοβαροί εκτροφείς δεν είναι ''εκτροφείο της Ουγγαρίας ή της Ε.Ε.'' όπως λένε οι πετ σοπάδες.




Την επόμενη φορά που θα θέλετε ένα ακόμα γλυκό Λαμπραντόρ, ή ένα φύλακα ρότβαιλερ ή ένα κλασσικό λυκόσκυλο ή μια γλυκιά Περσικιά γάτα ή μια όμορφη Σιάμ κλπ.... σκεφτείτε να πάτε σε εκτροφείο και όχι στο πετ σοπ της γειτονιάς σας. Τα ζώα των πετ σοπ υποφέρουν από τύφο, λευχαιμία, λοιμώδη περιτονίτιδα, δυσπλασίες κ.α.

Επίσης, σκεφτείτε πόσα αδέσποτα ζητούν σπίτι, πριν πληρώσετε πχ. 700 ευρώ για ένα ''καθαρόαιμο'' ζώο.




Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια