Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 24 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon Κόψανε τα επιδόματα των λιμενικών σκύλων!


Δεν πάει πολύς καιρός που περηφανεύονταν για τις επιτυχίες τους. Ηταν, βλέπετε, πολλές αυτές οι επιτυχίες τόσο στη Λέσβο όσο και σε όλο το άλλο βόρειο Αιγαίο. Δεκάδες κιλά χασίς και ηρωίνη είχαν αποκαλυφθεί... Και ξαφνικά η γνωστή Σάντι, το βέλγικο ποιμενικό του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, αφέθηκε στην τύχη του.

Και όχι μόνο αυτή. Και για όλους τους άλλους «συναδέλφους» της -σκυλιά της δύναμης του Λιμενικού Σώματος, από την επίσημη πολιτεία εδώ και μήνες «κόπηκαν» οι χρηματοδοτήσεις για σίτιση και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τους. Κοντά λοιπόν σε όλες τις άλλες περικοπές στο Δημόσιο κόπηκαν και τα βασικά έξοδα για τους σκύλους-ανιχνευτές, έξοδα των οποίων το κόστος αναλαμβάνουν, όπως είναι φυσικό, οι ίδιοι οι λιμενικοί συνοδοί τους. Κι αντί να επιβραβεύονται τα σκυλιά αυτά που στην κυριολεξία βγάζουν «ασπροπρόσωπες» τις υπηρεσίες τους, περικόπτονται οι δαπάνες για τις ανάγκες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μήνες η Σάντι του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης έμεινε... χωρίς χρήματα για το φαγητό και τις απαραίτητες ιατρικές της εξετάσεις, τα εμβόλια κ.ά. Τα έξοδα αυτά, όπως είναι φυσικό, πληρώνει από την τσέπη του ο λιμενικός που τη συνοδεύει, όμως αυτό -όπως είναι λογικό- δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπάρξει διαμαρτυρίες από το Τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, όπου υπάγεται η Σάντι. Ας ελπίσουμε ότι με τα πρώτα χρήματα που θα σταλούν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα αγοραστεί κι ένα τσουβάλι σκυλοτροφή. Όμως, όπως τελικά αποδεικνύεται, το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο σκύλο, αλλά όλα τα σκυλιά που στελεχώνουν το Λιμενικό Σώμα. Η λύση; Άγνωστο πότε και αν φυσικά θα έρθει…


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια