Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 24 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon 60 Ημέρες Κοντά στα Αδέσποτα


Περιγραφή: Με το σύνθημα «Τάισε ένα αδέσποτο» ξεκινάει η μεγάλη προσπάθεια συλλογής τροφών για τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες της Δράμας . Παράλληλα θα ενημερωθούμε και θα ευαισθητοποιηθούμε για διάφορα θέματα που αφορούν τα αδέσποτα που τριγυρνούν ανάμεσά μας.

Ημ/νια: 10/04/2010 - 10/06/2010


Σκοπός:
Να μάθουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη πράξη τα αδέσποτα της περιοχής μας και να συλλέξουμε σκυλοτροφές και γατοτροφές με τις οποίες θα δοθούν στα πεινασμένα ζώα, αλλά ακόμη και σε κάποιους που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Αν έχετε κάποιο ζωάκι στην γειτονιά σας στείλτε μας ένα e-mail στο info.dramatoi@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6946 554196 - Αντώνης, 6977 456164 - Άρης και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Ας βοηθήσουμε όλοι να έχει επιτυχία η κίνηση αυτή και οι τροφές να διοχετευτούν εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Η συλλογή των τροφών θα γίνεται καθημερινά. Μπορείτε να φέρετε και εσείς μία κονσέρβα, ή μία σακούλα ξηρά τροφή στα καταστήματα Hypertek (Βεργίνας 137, τηλ 2521 0 28116 - Άρης) και InkCenter (Εθν.Αμύνης 30 – Έναντι Παγοποιείου, τηλ. 2521 0 58444 – Ελένη) καθ’όλη την διάρκεια αυτών των ημερών.

Το event θα κορυφωθεί στο τέλος της Άνοιξης με μια όμορφη εκδήλωση σε κάποιο πάρκο της πόλης μας. Μια χαρούμενη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, όπου θα είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας!

Οπλιζόμαστε με την καλύτερή μας διάθεση και υιοθετώντας το μότο «Δεν είναι ράτσα, είναι φάτσα» σας περιμένουμε όλους!

Κάθε ιδέα ή πρότασή σας είναι καλοδεχούμενη!
http://www.dramatoi.gr/



Πηγή:
Adespota.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια