Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon Πτώση της ζήτησης ακινήτων όπου απαγορεύονται τα κατοικίδια


Ο νέος εφιάλτης στη Ν.Υόρκη και όχι μόνο.

Η άρνηση των ιδιοκτητών διαμερισμάτων και κατοικιών να νοικιάσουν σε ανθρώπους που έχουν ζώα, οδηγεί τελικά σε μείωση της ζήτησης.

Βλέπετε οι περισσότεροι φιλόζωοι θεωρούν τα ζώα τους μέλη της οικογένειάς τους και δεν είναι διατεθιμένοι να δώσουν το ζώο τουςπροκειμένου να μείνουν στο σπίτι που τους αρέσει. Αντίθετα, ψάχνουν σπίτι εκτός κέντρου ή μονοκατοικίες που να επιτρέπουν ζώα. Ετσι οι μεγαλομεσίτες της Ν.Υόρκης μένουν με απούλητα πανάκριβα διμαερίσματα στο χέρι!

Παρότι ιδιοκτήτες πολυκατοικιών και άλλων μπορεί να επιμένουν να απαγορεύουν σκύλους ή γάτες, βλέπουν τελικά ότι 26 στους 28 υποψήφιους αγοραστές/ενοικιαστές έχουν ζώο!

Μερικοί λοιπόν άρχισαν να καταργούν την απαγόρευση περί διατήρησης σκύλου και γάατας.

Απ την άλλη, ορισμένοι που έχουν δει πολλές ζημιές στα σπίτια τους από ενοικιαστές που είχαν ζώο, επιμένουν να μην δέχονται ζώα.

Πάντως στην Ελλάδα, σύμφωνα με το νόμο, ο καθένας μας μπορεί να έχει ως και 2 ζώα σε διαμέρισμα και αυτό υπερισχύει κάθε κανονισμού πολυκατοικίας, συμβολαίου, συμφωνητικού κλπ.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια