Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Σκυλιά που αγγίζουν την ψυχή


Σε όλο το Τέξας, σε οίκους ευγηρίας, οι ένοικοι έχουν ιδιαίτερες επισκέψεις κάθε εβδομάδα.......
Μία ομάδα σκυλιών τους επισκέπτονται για να τους προσφέρουν απλόχερα αγάπη και χαρά, που δεν έχουν στην καθημερινή τους ζωή.

Η ιδρύτρια του Penny's From Heaven Foundation, Patsy Swendson, λέει: Όταν είσαι ηλικιωμένος, μένεις πιο πολύ στο σπίτι, δεν θέλεις να βγεις έξω. Όταν όμως έχεις ένα σκύλο ή αν ένας σκύλος σε επισκεφτεί αυτό αλλάζει. Είδα ασθενείς μας να κάνουν μπάνιο ώστε να...υποδεχθούν τα σκυλιά!
Η Swendson εμπνεύστηκε από το ίδιο της το σκυλί, την Penny για να φτιάξει αυτό το ίδρυμα. Τα σκυλιά του ιδρύματος της επισκέπτονται ηλικιωμένους αλλά και βετεράνους του πολέμου. Όλοι εκτιμούν αυτές τις επισκέψεις γιατί δεν έχουν συχνά φίλους ή συγγενείς τους γύρω τους.

Κουτάβια και ενήλικα ζώα προσφέρουν πολλές ώρες παιχνιδιού και παρέας σε υγιείς ή με ειδικές ανάγκες ηλικιωμένους. Οι ηλικιωμένοι λένε πώς έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό με τα σκυλιά, αφού νιώθουν πόσο ευαίσθητοι είναι και τους προσέχουν. Ειδικά όσους έχουν κατάθλιψη, τα σκυλιά τους περιπιούνται αναλόγως: Κάθονται σιωπηλά μαζί τους και απλά είναι εκεί, διαθέσιμα για χάδια αν το θελήσει ο ηλικιωμένος. Κι αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό.

Video from Adespoto.tv.




Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια