Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Σκύλος σώζει γειτονιά από φωτιά


Το σπίτι της Betsi Santone καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή το πρωϊ, όσο εκείνη ήταν σε σπίτι φίλου της για τα γενέθλιά του.......
Οι πυροσβέστες είπαν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το μπαλκόνι και τελικά εξαπλώθηκε σε όλο το σπίτι, καταστρέφοντάς το. Από ένα..τετράποδο θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Ο σκυλάκος Harley ανήκει σε ένα γείτονα της Betsi. Άρχισε να γαυγίζει και να είναι πολύ ανήσυχος, προσπαθώντας να ξυπνήσει τον ιδιοκτήτη του, που χουζούρευε λόγω της ημέρας. Ο ιδιοκτήτης τελικά σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει και τότε είδε το σπίτι να καίγεται.
Το ημίαιμο Τζακ Ράσελ, που πιο πολύ μοιάζει με Δαλματίας, δεν έχει εκπαιδευτεί ποτέ για να ειδοποιεί...για φωτιά.

Κι όμως κατάφερε να ξυπνήσει τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική και έτσι γλίτωσαν τα άλλα 4 σπίτια που βρίσκονται κολλητά στο σπίτι που κάηκε.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια