Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ΕΝΑΣ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ...!!!


Ο Μόργκαν έιναι ένας χαρωπός Δον Ζουάν, αφού συνέχεια σκέφτεται σε ποια σκυλίτσα θα την πέσει... (όλες οι σκυλίτσες είναι στειρωμένες προς αποφυγή παρεξηγήσεων..)
......

Είναι ημίαιμο βέλγικο λυκόσκυλο, 5 ετών, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.. Είναι διεκδικητικός για τον χώρο του και πολύ χαδιάρης.. Λόγω της διεκδικητικότητάς του πολλές φορές προκαλεί φασαρίες με τα υπόλοιπα σκυλάκια αν πάνε να απειλήσουν την αρχηγία του...
Μόλις βλέπει ανθρώπους τρέχει για χάδια και αγκαλιές....!! Μα δείτε στήσιμο και κορμοστασιά στις φωτογραφίες του...!! Δεν είναι αξιαγάπητος..??

Δείτε στο video τον Μόργκαν με κάποια φιλαράκια του (είναι ο προτελευταίος κια πιο ζωηρός σκύλος..!!) http://www.youtube.com/watch?v=60qayLfHu9U&feature=mfu_in_order&list=UL


Παρέχεται δωρεάν εκπαίδευση κηδεμόνα για αρμονική συμβίωση με το σκυλάκι χωρίς καμία μορφή βίας!

Πληροφορίες : 6977407833 ή http://www.facebook.com/kristin8424

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια