Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΥΤΑΒΙ!!!!!


By Marianna Rizou

ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΩΝ!!!!!
......

ΕΥΤΥΧΩΩΩΩΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΕΙΔΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΟ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :-(((((((( ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΠ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ) :-((( ......ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΖΩΑ????? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩΩΩ!!! οποιος θελει να υιοθετησει αυτο το φιλαρακι (ετσι το ονομασαν) ας επικοινωνησει με 6936862466 μαριαννα και 6955555846 στεφανος *δυστυχως τα παιδια δεν μπορουν να το κρατησουν εχουν ηδη 2 ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ σκυλακια και 1 γατουλα...


Πηγή: Facebook

























Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια