Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πυροβόλησαν σκυλί 6 φορές και βρέθηκε ζωντανό σε κάδο σκουπιδιών

Η αστυνομία του Wixom αναζητά ποιός είναι ο ιδιοκτήτης ενός ημίαιμου σκύλου που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών, με πολλές σφαίρες στο σώμα του.
......
Το σκυλί ήταν ζωντανό παρότι ήταν σοβαρά τραυματισμένο, τυλιγμένο σε σακούλα σκουπιδιών.
Προσπαθούμε να βρούμε αν το έκανε ο ιδιοκτήτης πιστεύοντας ότι το ζώο θα πεθάνει και θα γλιτώσει ή αν κάποιος το κακοποίησε. Ήταν ένα ηλικιωμένο σκυλί κι είχε αρκετούς όγκους, σύμφωνα όμως με τους κτηνιάτρους ήταν καλοήθεις, είπαν οι αστυνομικοί.
Το ημίαιμο λυκόσκυλο είχε 6 σφαίρες στο κεφάλι και παρότι ήταν σοβαρά τραυματισμένο, ζούσε ακόμη,όταν το βρήκε η αστυνομία. Οι κτηνίατροι τελικά έκαναν ευθανασία στο ζώο γιατί τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά.
ΤΟ περιστατικό αυτό είναι το τρίτο σε σειρά, αφού λίγο καιρό πριν, κατά τις διακοπές του Hallowwenn κάποιοι έβαλαν φωτιά σε ένα ημίαιμο πιτ μπουλ, για το οποίο δίνεται αμοιβή 10.000 δολλάρια αν κάποιος δώσει πληροφορίες.
Επίσης, την περασμένη εβδομάδα μια γάτα χτυπήθηκε από βέλος και τελικά θανατώθηκε.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια