Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Χανιά : Κάμερα κατέγραψε τον δολοφόνο να ρίχνει φόλες

Χανιά : Κάμερα κατέγραψε τον δολοφόνο  να ρίχνει  φόλες


Το νοσοκομείο Χανίων Α. Γεώργιος έχει γίνει εστία εγκατάλειψης πολλών αδέσποτων ζώων και κουταβιών από ανεύθυνους πολίτες. Ως εκ τούτου είναι και χώρος , όπου δηλητριάζονται συνεχώς ή πυροβολούνται αδέσποτα από εγκληματίες πολίτες.

......
Προχθές δηλητηριάστηκαν και πάλι άτυχα κουτάβια και ενήλικα ζώα. Μεταξύ αυτών και το ιδιόκτητο ζώο οικογένειας που το σπίτι τους είναι δίπλα από το νοσοκομείο.

Η κάμερα του σπιτιού κατέγραψε τις εικόνες ενός ατόμου μέσα στο αυτοκίνητό του να πετά διάσπαρτα στο δρόμο λουκάνικα με δηλητήριο, το σκυλάκι της οικογένειας να τρέχει προς το δηλητηριασμένο δόλωμα, να τρώει από αυτό και στην συνέχεια να σπαρταρά.



Χανιά : Κάμερα κατέγραψε τον δολοφόνο  να ρίχνει  φόλες


Ο κτηνίατρος οπου μεταφέρθηκε λίγα λεπτά μετά δεν μπόρεσε να το σώσει.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του ζώου πηγαίνει στο αστυνομικό μέγαρο για να καταγγείλει την δολοφονία του ζώου του.

Ενημερώνει τον αξιωματικό ασφαλέιας οτι έχει βίντεο με την καταγραφή του περιστατικού και του δράστη αλλά ο αστυνομικός του απαντά , οτι δεν χρειάζεται να αφήσει το βίντεο.

Παρά την επιμονή του καταγγέλοντος ο αστυνομικός δεν παραλαμβάνει το επίμαχο βίντεο.
Μια ώρα περίπου μετά του τηλεφωνούν απο τη αστυνομία να προσκομίσει το βίντεο, αντιλαμβανόμενοι πιθανόν την αδικαιολόγητη παράλειψή τους να κρατήσουν ενα ντοκουμέντο, από όπου θα μπορούσαν να εντοπίσουν τον δράστη.


Λίγη ώρα αργότερα τον ειδοποιούν οτι η κτηνιατρική υπηρεσία θα παραλάβει υλικό από ένα άτυχο σκυλί. Πράγματι κάποιος μεταβαίνει στον χώρο , όπου κείτεται νεκρό ενα από τα αδέσποτα. Δεν το παραλαμβάνει για να γίνουν οι ενέργειες στον χώρο του κτηνιατρείου της κτηνιατρικής, αλλά εκεί επιτόπου ανοίγει το ζώο, λαμβάνει τα σπλάχνα του και στην συνέχεια το αφήνει έτσι ανοιγμένο μαζί με τα ματωμένα γάντια κλπ σε θέα οποιουδήποτε.


Χανιά : Κάμερα κατέγραψε τον δολοφόνο  να ρίχνει  φόλες


Ομως η υπόθεση δεν έχει τέλος.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου ειδοποιεί την δηματική αστυνομία να έλθει να παραλάβει το ζώο , το οποίο είχε αρχίσει να μυρίζει έντονα, και πήρε την απάντηση , οτι δεν αρμόδιοι για την αποκομιδή του ζώου.

Ετσι το άτυχο ζώο παρέμεινε 2, 5 ημέρες νεκρό και η αποκομιδή του έγινε σήμερα το μεσημέρι μετά από τηλεφώνημα του συλλόγου μας στον αντιδήμαρχο καθαριότητας. Δείγματα ενός κράτους χωρίς πολιτική για τα ζητήματα των ζώων, αδιαφορίας για τα εγκλήματα που καθημερινά συντελούνται κατά τών ζώων.

Και ενα ράπισμα στην " ανθρωπιά" μας, τον πολιτισμό μας και την εικόνα που σαν χώρα μεταφέρουμε καθημερινά στον κόσμο για την συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα.

Aναστασία Mπομπολάκη


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3295:xania-kamera-kategrapse-ton-dolofono-na-rixnei-foles&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια