Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Πύργος: Νεκρά αδέσποτα από φόλες

Πύργος: Νεκρά αδέσποτα από φόλεςΜε νεκρά – δηλητηριασμένα αδέσποτα, γέμισε η περιοχή του Αγίου Ηλία Πύργου, πριν από λίγες ημέρες. Ασυνείδητοι φρόντισαν να «διαχειριστούν» με το δικό τους τρόπο το θέμα,
......
γεμίζοντας έτσι τον τόπο με νεκρά σκυλάκια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στη φιλοζωική ΜΚΟ Rommel, εκπρόσωπο του ΕΚΠΑΖ στην Ηλεία, συνολικά 15 σκυλάκια βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν δοκίμασαν τις φόλες που τους είχαν ρίξει.

Ο πρόεδρος του Rommel Ηρακλής Ματρόζος, καταδίκασε το γεγονός και μάλιστα επικήρυξε τους δράστες. Δίνει αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για το περιστατικό. «Αυτή δεν είναι λύση για το πρόβλημα των αδέσποτων. Ο Rommel επικηρύσσει τους δράστες και όταν βρεθούν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όποιοι και αν είναι αυτοί οι «ανεγκέφαλοι εγκληματίες» είπε ο κ. Ματρόζος.

Συμπλήρωσε δε, πως θα κινηθεί νομικά και κατά του δήμου Πύργου που δεν έχει προβεί στην αποτελεσματική διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.
«Ενώ είναι ένα «καυτό» θέμα μέχρι σήμερα όχι δεν έχει δοθεί λύση, αλλά δεν έχει γίνει και καμία επαφή. Θα έπρεπε έστω μόνοι τους να αναζητήσουν κάποιες λύσεις, αλλά δεν το έχουν κάνει. Γενικότερα έχουμε πολλές ανάλογες καταγγελίες από πολίτες σε όλο το νομό Ηλεία και θα κινηθούμε σε κάθε περίπτωση νομικά.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3310:pyrgos-nekra-adespota-apo-foles&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget