Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Χανιά: Δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας για τα αδέσποτα ζώα

Χανιά: Δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας για τα αδέσποτα ζώαΔεκάδες επιστολές αγανάκτησης και διαμαρτυρίας από ξένους επισκέπτες που βρίσκονται στα Χανιά και γίνονται μάρτυρες εγκατάλειψης και κακοποίησης αδέσποτων ζώων έχει δεχθεί μέσα σε έναν μήνα ο φιλοζωικός Σύλλογος 'Η μικρή κιβωτός του Νώε'.
......
Επιστολές διαμαρτυρίας από Δανία, Γερμανία και Βέλγιο 'καταφτάνουν' καθημερινά στον φιλοζωικό Σύλλογο, όπως αναφέρει στα 'Χ.Ν.' η κα Σίλκε Βρόμπελ, στις οποίες είναι κοινό το αίσθημα της οργής και της αγανάκτησης για τα όσα έχουν δει με τα μάτια τους οι επισκέπτες κατά την περίοδο των διακοπών τους στα Χανιά.

Οι περισσότεροι επισκέπτες επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να επιλέξουν ξανά τον Νομό μας ως προορισμό καθώς κατά την παραμονή τους εδώ οι εικόνες που αντίκρισαν από τα κακοποιημένα αδέσποτα ζώα κατέστρεψαν την ποιότητα των διακοπών τους.

'Αυτή η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα δυσφημεί τα Χανιά στο εξωτερικό. Πολλοί επισκέπτες βρίσκουν τραυματισμένα ζώα από αυτοκίνητα ή εγκαταλελειμμένα ζώα ή ζώα αλυσοδεμένα σε βαρέλια και ζητούν τη βοήθεια του Συλλόγου. Στις επιστολές τους γράφουν ότι οι εικόνες με τα αδέσποτα ζώα που αντίκρισαν εδώ κατέστρεψαν τις διακοπές τους καθώς οι ίδιοι φρόντιζαν και τάιζαν τα ζώα για όλες τις μέρες που βρίσκονταν στα Χανιά', αναφέρει η κα Βρόμπελ, η οποία επισημαίνει ότι μόνο μέσα στον μήνα Ιούλιο έχει περιθάλψει δεκάδες τραυματισμένα και εγκαταλελειμμένα ζώα έπειτα από εκκλήσεις ξένων επισκεπτών.

Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμένων ζώων, σύμφωνα με την ίδια, παρατηρείται σε περιοχές όπως ο Κάτω Σταλός, ο Πλατανιάς και το Ακρωτήρι.

Χανιά: Δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας για τα αδέσποτα ζώα


Η κα Βρόμπελ επισημαίνει την ανάγκη για δημιουργία δημοτικής κλινικής α’ βοηθειών όπου θα περιθάλπονται τα αδέσποτα ζώα, όπως αναφέρεται στο goodnet.gr.
'Πώς μπορώ να αναλάβω όλα τα περιστατικά με αδέσποτα ζώα και κατά τη διάρκεια της νύχτας; Είναι απαραίτητο να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για να γίνει κλινική α’ βοηθειών αδέσποτων ζώων. Εκεί θα περιθάλπονται δηλητηριασμένα και τραυματισμένα ζώα', επεσήμανε.

Και πρόσθεσε: 'Δυστυχώς αυτή η εικόνα που υπάρχει τώρα θα γίνεται ολοένα και χειρότερη, διότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για να συντηρεί ούτε για να στειρώνει ζώα ούτε για τις επεμβάσεις που πιθανόν χρειάζονται. Έτσι προτιμά να τα διώχνει. Μόνο σήμερα (σ.σ. χθες) βρήκα 3 - 4 αδέσποτα ζώα στα Χανιά'.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget