Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ένα κουτάβι: ''Άνδρας'' τ

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ένα κουτάβι: ''Άνδρας'' το πέταξε στον τοίχοΣε περιοχή του Μισισσιπή ένα κουτάβι βρέθηκε με σπασμένο πόδι, αποτέλεσμα της βίαιης...πτώσης του στον τοίχο, από
τον ιδιοκτήτη του!
......
Το κουταβάκι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας αφού στο σπίτι που ζούσε, το ζευγάρι τσακώνονταν και χτυπούσε ο ένας τον άλλο συχνά. Σε έναν καυγά τους, ο ''άνδρας'' έπιασε το μικρό σκυλάκι και το πέταξε με δύναμη στον τοίχο, σπάζοντας το δεξί του πόδι.

Ο εκπρόσωπος της φιλοζωϊκής μετέφερε το ζώο άμεσα σε κτηνιατρική κλινική ενώ ο ιδιοκτήτης δικάστηκε και του επεβλήθη πρόστιμο 1.000 δολλαρίων. Επίσης, έχασε την κηδεμονία του ζώου.

Video from Adespoto.tv.


Η κακοποίηση των ζώων έχει αποδειχτεί, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο adespoto.gr, ότι συνδέεται με τον κύκλο της οικογενειακής βίας. Ο φόβος ότι κάτι θα πάθει το ζώο ουσιαστικά παραλύει και εμποδίζει τον άνθρωπο-θύμα να φύγει από τη σχέση κακοποίησης.

Σε έρευνα στο Winsconsin, 68% των κακοποιημένων γυναικών ανέφεραν ότι και τα ζώα τους είχαν δεχτεί βία ενώ 87% ανέφερε ότι κακοποιούνταν το ζώο τους σαν προσπάθεια να ελέγξουν τις ίδιες τις γυναίκες και να κάνουν ό,τι θέλει ο σύντροφός τους . . .


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3340:thyma-endooikogeneiakis-bias-ena-koytabi-andras-to-petakse-ston-toixo&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια