Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Πρωταγωνιστής σε ταινία ο σκύλος από την Ελευσίνα που θρηνούσε τους ιδιοκτήτες του

Πρωταγωνιστής σε ταινία ο σκύλος από την Ελευσίνα που θρηνούσε τους ιδιοκτήτες τουΟ Τζακ είχε προκαλέσει εντύπωση όταν οι ιδιοκτήτες του δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στην Ελευσίνα. Είχε μείνει στο κατώφλι να θρηνεί και κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί του αφού αστυνομία, αρχές, κράτος είναι απόντες και δεν μεριμνούν για τέτοιες περιπτώσεις.
......

Μία εκπαιδεύτρια σκύλων τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή και με τη βοήθεια φιλόζωης τον πήρε για φιλοξενία και τελικά παντοτινή υιοθεσία, όπως είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr!!!!

Πρόσφατα έφτιαξαν μία μικρή ταΣύνδεσμοςινία με πρωταγωνιστή τον Bruno ή αλλιώς Θανάση, που διηγείται την ιστορία των αδέσποτων!

Ένας σκυλάκος 10 ετών, πραγματικό διαμάντι, με το θαύμα της εκπαίδευσης και της ενασχόλησης μαζί του, δείτε τον τι κάνει....

>>>>> Video from Adespoto.tv. <<<<<


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3261:protagonistis-se-tainia-o-skylos-apo-tin-eleysina-poy-thrinoyse-toys-idioktites-toy&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget