Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος - Νέο κρούσμα με φόλα σε αθώο σκυλί

Στο Φαληράκι της Ρόδου αυτή τη φορά, άγνωστος αγόρασε κονσέρβα με κρέας γαι σκυλιά, την πότισε με δηλητήριο και αργά τη νύχτα "τάϊσε" ένα αθώο σκυλί για να βρει φρικτό θάνατο.
......Επρόκειτο για ένα άκακο σκυλί, όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής, που δεν ενοχλούσε κανέναν άνθρωπο.

Το νέο κρούσμα συνέπεσε με την αθώωση από το δικαστήριο φιλόζωης γιατί προστάτευε στο σπίτι της τα αδέσποτα σκυλιά και σύρθηκε στο δικαστήριο από ξενοδόχο του Φαληρακίου που ισχυριζόταν ότι τα σκυλιά τον ενοχλούν.

Το μόνο θετικό της υπόθεσης ήταν ότι η Αστυνομία Αφάντου ανταποκρίθηκε άμεσα και με ιδιαίτερη ευαισθησία ενώ ο εισαγγελέας έγραψε 8 σελίδες στην αναφορά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που φολιάζεται ζώο, αφού αρχές Δεκεμβρίου άλλο ένα σκυλί βρήκε τραγικό θάνατο. Υπάρχουν υποψίες για τον ένοχο, αφού όλοι στη περιοχή είναι φιλόζωοι εκτός από έναν, αλλά δυστυχώς όχι αποδείξεις.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια