Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μπούλης ο τυχερούλης!

Image

Ο Μπούλης μπορεί τώρα να κοιμάται ήσυχος, όμως πέρασε δύο φορές δίπλα από το θάνατο! Η ιδιοκτήτρια του, όταν ανακάλυψε ότι το μικρό κουτάβι δεν ακούει, επισκέφθηκε δύο κτηνιατρους για να του κάνουν ευθανασία.

......
Image

Ευτυχώς και οι δύο αρνήθηκαν και ο μικρός Μπούλης βρήκε στοργή και μια αγκαλιά να κοιμάται, όταν η κτηνίατρος και εθελόντρια του Αχαικού συλλόγου, άρχισε να καλεί φιλόζωους για να βοηθήσει το κουτάβι.

Ο μικρούλης υιοθετήθηκε αμέσως. Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος άλλωστε θα μπορούσε να του αντισταθεί? Τώρα στην οικογένεια του, κανείς δεν νοιάζεται αν είναι κουφός, όπως δε νοιάζονται αν είναι κάποιος από τους άλλους συγκατοικους, ντροπαλός, φοβισμένος, τρίποδος ή απλά ....άσχημος.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget