Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αγγλία: Αυξάνονται τα κρούσματα απαγωγής σκύλων

Τα κρούσματα κλοπής σκύλων αυξάνονται όλο και περισσότερο στην Αγγλία, κυρίως στο Κεντ. Σύμφωνα με έρευνα του BBC, κλέβονται ένα στα πέντε σκυλιά, ανά γειτονιά.......Οι απαγωγείς δημιουργούν μια περιουσία, ζητώντας λύτρα για να επιστρέψουν τα σκυλιά στις οικογένειές τους.

Πρόσφατα ζήτησαν 10.000 λίρες για να επιστρέψουν ένα σκύλο και παρότι πήραν τα χρήματα, η οικογένεια δεν ξανα είδε ποτέ το ζώο της.

Στην Ελλάδα, σημειώνονται πολλά κρούσματα κλοπής ζώων, που όμως δεν επιστρέφονται ποτέ, αφού τα χρησιμοποιούν για φύλακες ή για γέννες, λόγω της ράτσας τους. Πολλά όμως είναι τα τηλεφωνήματα-φάρσες, σε ανθρώπους που αναζητούν το χαμένο ζώο τους με αγγελίες, όπως μας γράφουν στο adespoto.gr. Ζητούν λύτρα αλλά δεν έχουν το ζώο στα χέρια τους και παίζουν με τον πόνο των φιλόζωων.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια