Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ξάνθη: Έπιασε τον δολοφόνο με τις φόλες στα χέρια!

Ο κ. Μπατζιάν Ραχήμ, κάτοικος Ξάνθης από το 2007, είχε ειδοποιήσει τα μέλη του ......Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» ότι του δηλητηρίασαν τρία σκυλιά, τα οποία είχε σε ιδιωτικό χώρο. Τότε τον είχαν συμβουλέψει να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, το οποίο και έκανε.
Το 2008 του δηλητηρίασαν ακόμη δύο σκυλιά και το 2010 άλλα δύο. Όπως τον συμβούλεψαν χωρίς αποδείξεις κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει ουσιαστικά. Στις αρχές του 2011 άλλα δύο σκυλιά τα βρήκε νεκρά από φόλα. Τότε ανέλαβε μόνος του να δράσει.

Υποψιαζόταν από καιρό έναν γείτονά του που επισκέπτεται την Ξάνθη δύο φορές τον χρόνο. Έτσι, όταν είδε ότι έφτασε στην περιοχή, του έστησε καραούλι πολλά βράδια και τον περίμενε. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, τον είδε που μπήκε στον χώρο όπου είχε τα σκυλιά και τον έπιασε επί το έργον! Κάλεσε την Αστυνομία και αφού του κατασχέσανε τις φόλες που είχε πάνω του, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο κρατητήριο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας!

Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» και όλοι εκεί περιμένουν πλέον με αγωνία την εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, ο φονιάς των ζώων ονομάζεται Σάββας Βαρελίδης. Δικαίως οι φιλόζωοι της περιοχής, μεταξύ αστείου και σοβαρού, τονίζουν ότι η καλύτερη τιμωρία για κείνον είναι να δοκιμάσει έστω και λίγη από τη φόλα, που ετοίμασε και αυτή τη φορά για τα επόμενα θύματα του… Άδικο έχουν;

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια