Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Επικήρυξη του δολοφόνου σκυλιών από το Σύλλογο Θεσπρωτίας

Κατά την ημέρα Τρίτη 08/02/2011 και Τετάρτη 09/02/2011 στην περιοχή Λαδοχωρίου δολοφονήθηκαν με την μέθοδο της δηλητηρίασης τρία σκυλιά αδέσποτα τα οποία ζούσαν υπο την φροντίδα και προστασία του συλλόγου μας. Ο φιλοζωϊκός σύλλογος Θεσπρωτίας επικηρύσσει τον δολοφόνο με το αντίτιμο των 500€ .......Οποιαδήποτε πληροφορία ή και υποψία (αν κάποιος στην γειτονιά παραπονιέται για τα ζώα ή έχει απειλήσει στο παρελθόν ότι θα τα σκοτώσει κτλ.)είναι σημαντική και χρήσιμη .
Η συντονιστική της 04/08/2010με αρ. πρωτ.71572/10/497632 του υπ. Προστ. του πολίτη προς όλα αστυνομικά τμήματα, δίνει το δικαίωμα στην αστυνομία να ανακρίνει ακόμα και άτομα που υποδεικνύονται ως ύποπτοι ,χωρίς να έχουν επιπτώσεις οι καταγγέλλοντες.

Τα ζώα που πέθαναν ήταν στειρωμένα και εμβολιασμένα . Συνήθως όλα τα ζώα που στειρώνονται φορούν πράσινο λουράκι .Συχνά όμως το κλέβουν και για μερικές ημέρες μένουν χωρίς αυτό μέχρι να το αντικαταστήσουμε.


Τηλ. Σωματείου :6944233157

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια