Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ένας σκύλος νεκρός από πυρκαγιά - Υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να σώσουν τα άλλα ζώα του σπιτιού

Στο Portland ένα άτυχο σκυλί έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά όμως πολλά ζωάκια σώθηκαν από τους πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες.......Η φωτιά ξέσπασε στον 4ο όροφο πολυκατοικίας την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι. Οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι η φωτιά είχε ξεκινήσει από τον 3ο όροφο και είχε επεκταθεί στον 4ο όροφο. Άρχισαν αμμέως την εκκένωση του κτιρίου και μετά από 47 λεπτά ανακοίνωσαν ότι η φωτιά είναι υπό έλεγχο.


Κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε όμως ένα άτυχο σκυλί βρέθηκε νεκρό όμως γάτες και σκυλιά από τους υπόλοιπους 36 ορόφους μεταφέρθηκαν έξω με ασφάλεια.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια