Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon ΑΓΑΠΗ η γλυκιά ΣΕΤΕΡ-ίνα!!!Η Αγάπη είναι ένα καθαρόαιμο gordon seter. Η ΚΑΤΑΡΑ που ακολουθεί τα κυνηγόσκυλα (αυτα τα τόσο ευγενικά και όμορφα σκυλακια) δεν έκανε εξαίρεση στην γλυκιά μας Αγάπη.
......
Προφανώς, η Αγαπούλα, δεν ανταποκρίθηκε στα "θέλω" αυτών που την αγόρασαν για να είναι κυνηγός και ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ σε μικρή ηλικία. Σήμερα, είναι περίπου 2 ετών και έχει γίνει ήδη μια φορά μανούλα, έτσι την βρήκε η Κατερίνα, σε μια ερημική τοποθεσία όπου είχε γεννήσει τα κουταβάκια της... Τα κουταβάκια της υιοθετήθηηκαν αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρθηκε για την πανέμορφη μανούλα!! Αυτές τις μέρες είναι πολύ λυπημένη γιατί για αρκετό καιρό είχε παρέα έναν άλλο αδεσποτούλη ο οποίος φιλοξενείται πλέον και έτσι η Αγάπη ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ. Η μοναδική συντροφιά που έχει είναι οι λίγες ώρες που μοιραζόμαστε μαζί της.... Εχει περάσει πολλά η καημενούλα, τα συναισθήματά της αλλάζουν απ' τη χαρά στη λύπη συνεχώς. Πιστεύω πως ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ για να μείνει για πάντα χαρούμενη με κουνιστή ουρίτσα!!!
Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια