Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Έκλεψαν σκυλάκι από 84χρονο - Η αστυνομία το βρήκε την επόμενη μέρα

Ένας ηλικιωμένος από το Toronto είναι ξανά μαζί με το σκύλο του, μετά την απαγωγή του τετράποδου! Ο συνταξιούχος John Hildon είχε πάει τον σκυλάκο του τον Goldie βόλτα την Παρασκευή το βράδυ. ......
Ένας περαστικός σταμάτησε, τον ρώτησε σε ποιόν ανήκει ο σκύλος και πριν ο 84χρονος προλάβει να απαντήσει, ο άγνωστος είχε αρπάξει το μικρόσωμο σκυλάκι και έτρεξε μακριά!

Ο Hildon κάλεσε αμέσως την αστυνομία και οι ντετέκτιβ που ανέλαβαν την υπόθεση χρησιμοποίησαν τα video από τις κάμερες των λεωφορείων για να εντοπίσουν τον ύποπτο.

Για 24 ώρες οι ερευνητές έψαχναν το 8χρονο σκυλάκι και το Σάββατο το βρήκαν και το επέστρεψαν στον 84χρονο!!!

Ένας 36χρονος συνελήφθη για την κλοπή του ζώου ενώ ο 84χρονος συγκινημένος έλεγε ότι δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του με το σκυλάκι του στην αγκαλιά τους...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget