Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon 84% δηλώνει ότι θα έδιναν το ζώο τους και δεν θα χώριζαν από τον σύντροφό τους!


Μία από τις πιο τραυματικές εμπειρίες σε ένα διαζύγιο είναι όταν πρέπει κάποιος από τους δύο να κρατήσει το σκύλο ή τη γάτα...Κι όμως κάποιοι θα αποφάσιζαν να δώσουν για πολύ πιο απλούς λόγους το ζώο τους!!!......
Σύμφωνα με μια έρευνα της AP-Petside Poll τελικά ίσως και να μην είναι πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός για τους (όχι αληθινά φιλόζωους) ανθρώπους από το ζώο τους.

Οι ερωτήσεις έγιναν τηλεφωνικά, τον Οκτώβριο του 2010, σε 1501 ενήλικες, 1000 απ τους οποίους είχαν ζώο.75% είχαν σκυλιά, 48% είχαν γάτες, 12% είχαν ψαράκια και 6% είχαν πουλιά.

Η έρευνα επικεντρώθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να δώσει/αποχωριστεί κάποιος το ζώο του. Οι πρώτες ερωτήσεις ήταν αν είχαν ήδη δώσει ένα ζώο, για κάποιο λόγο, πχ. μετακόμιση, αλλεργικός συγκάτοικος κ.α.

Μόνο 2% απάντησαν ότι έδωσαν το ζώο τους επειδή δεν το ήθελε ο συγκάτοικός τους. 14% απάντησαν ότι έδωσαν το ζώο τους γιατί το νέο σπίτι δεν δεχόταν ζώα ενώ το 52% απάντησαν ότι έδωσαν τα ζώα τους επειδή ήταν πολύ άρρωστα για να τα φροντίσουν στο σπίτι....!

84% δηλώνουν ότι θα διάλεγαν να μείνουν με το σύντροφο-σύζυγο τους και όχι με το ζώο τους, αν αναγκαζόντουσαν ενώ 14% θα διάλεγαν το ζώο τους και όχι τον άνθρωπο ...

34% λένε ότι η απόφαση θα ήταν πολύ δύσκολη και 46% δεν θεωρούν την απόφαση δύσκολη!


Αν και η έρευνα δεν απευθύνεται στους Έλληνες, είναι απογοητευτικά τα αποτελέσματά της..

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια